Crónica 2ª Reg.: F.base Santanyi 3 – 1 Esp. Sa Vileta

F.base Santanyi: Bartolome Barcelo, Francisco Jorgoso, Marc Guiscafre, Joan Lliteras, Felix Jorgoso, Jorge S Llompart, Llorens Dalmau, Luis Valverde, Khalid Salhi, Andreu Nevado y Albert Coll.

Sustituciones: Miguel Adrover por Andreu Nevado (min.66), Guido Gaya por Llorens Dalmau (min.80), Bernardo Marimon por Luis Valverde (min.86), Juan M Cebrian por Albert Coll (min.87) y Mateu J Llado por Khalid Salhi (min.90)

Esp. Sa Vileta: Alejandro Cerrillo, Victorino Augusto, Javier Garcia, Joan Ripoll, Pau Bibiloni, Abraham Torrente, Gabriel Ribot, Francisco Casado, Iyayi Osaheni y Cristian Valero.

Sustituciones: Samuel Obrador por Joan Ripoll (min.45), Raul Lopes por Gabriel Ribot (min.45), Francisco Porcel por Iyayi Osaheni (min.66), Juan R Bustos por Francisco Porcel (min.80) y Luis E Zamorano por Cristian Valero (min.90)

Goles: 0-1 Iyayi Osaheni (min 5), 1-1 Llorens Dalmau (min 23), 2-1 Albert Coll (min 24) y 3-1 Albert Coll (min 78)

Árbitro: Oscar Daniel Rodríguez Estevez.

Tarjetas: Francisco Casado (amarilla, min 77) para el Esp. Sa Vileta.

Molt bon partit el que ens van oferir el Futbol Base Santanyí i Sporting Sa Vileta al Municipal de Santanyí ahir a la tarda. Futbol del bo i emoció durant tot el partit.

Va començar el partit amb domini visitant i els locals que no acabaven d’entrar en joc es van trobar amb un gol en contra als cinc minuts de joc. Sa Vileta seguia dominant el principi de partit però al quart d’hora el Santanyí va començar a despertar i inquietar la porteria visitant, aquest Santanyí no es rendeix fàcilment aquest any i fruit del domini que exercia en el min. 23 Dalmau aconseguia igualar el partit, dos minuts més tard Albert Coll posava el 2 a 1 amb el qual van marxar al descans.

Molt bon joc dels dos equips. La intensitat i emoció va continuar en la segona part, va poder sentenciar el Santanyí en diverses ocasions però va haver de ser una altra vegada Coll, de falta directa l’autor del tercer gol, molt aplaudit pel nombrós públic que era al camp. Sa Vileta va tenir una claríssima ocasió al final del partit per escurçar diferències però van errar per molt poc.