La Fundació Atlètic Balears presenta el llibre “L’Atlètic Baleares. La història en imatges”

La Fundació Atlètic Balears presenta el llibre “L’Atlètic Baleares. La història en imatges”

L’acte tendra lloc demà a les 19’30 a la Fundació La Caixa.

• La presentació correrà a càrrec de l’ historiador Pere Fullana.

18’maig’11.- La Fundació Atlètic Balears presenta demà a partir de les 19’30 hores el llibre “L’Atlètic Baleares. L’historia en imatges” d’Antoni Salas Fuster, qui serà presentat per l’ historiador Pere Fullana Puigserver, en una acte en el que hi intervindran els Presidents de la Fundació i del Club, Pedro Cladera i Fernando Crespí, respectivament.

El llibre -editat per la pròpia fundació- té com a finalitat posar a l’abast dels seguidors blanc-i-blaus, així com al públic en general, un recull de fotografies (unes 450), la majoria d’elles inèdites, que reflecteixen d’una manera gràfica tota la història del club des de la seva fundació, l’any 1942 fins a l’actualitat.

Per tal de situar al lector en el temps en que foren preses les fotografies, el llibre conté una cronologia dels fets més importants ocorreguts al Món, a Espanya, a Mallorca i dins l’esport entre 1942 i 2010.

L’autor del llibre és Antoni Salas Fuster, balearico i escriptor, és autor –entre d’altres – dels llibres “Palma ahir, Palma avui” i “L’Atlètic Baleares una història de supervivència”.

L’edició ha comptat amb la col•laboració de la Fundació Illesport, el departament de Presidència i Esports del Consell de Mallorca, l’Institut Municipal d’Esports de Palma i La Caixa.

Per a més informació: 649819556 (Pedro Cladera)

FATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.