Crónica 2ª Div.B: At. Baleares 1-1 Teruel, Milojevic destituït!

El trío arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS:

AT.BALEARS: Fernando (1); Bio (2), Valentín (2), Ibok (1), Tena (2); Checa (2), Ernesto (2), Coco (2), Aarón (1), Martins (1), Dani Lucas (2).

Canvis: Savoia(1) per Dani Lucas; Lawal (3) per Checa; Peter (1) per Aarón.

TEROL: Caballero (2); Negral (1), Jaime (1), Kiko (1), Javi González (1), Borja (1), Monforte (2), Cristian (1), Enric Pi (1), Juli (1), Salva (1).

Canvis: Aimar (1) per Kiko; Pérez Rubio (1) per Enric Pi; Joselu (1) per Cristian.

ÀRBITRE: Sr. Sanz Terrades (1), del col.legi valencià, auxiliat pels senyors Blasco i Garcia. Mala actuació. Aturà massa vegades el partit; es menjà qualque llei de la ventaja, no xiulà un possible penal sobre en Bio, i transformà la jugada en simulació del jugador, per la qual cosa va veure la segona tarjeta groga, i va esser expulsat.

TARGETES GROGUES:

At. Balears: Bio (2), Valentín, Coco.

Terol: Borja, Joselu.

TARGETES VERMELLES: Bio, per acumulació de grogues.

GOLS:

0-1(m.9): Falta treta en estrategia pels visitant, l’esfèrica arriba a la frontal i Monforte, de potent xut ajustat al pal dret de’n Fernando inaugura el marcador.

1-1 (m.20): Córner a l’esquerra de l’atac local, la pilota queda als peus de’n Dani Lucas que transforma.

INCIDÈNCIES: Altíssima temperatura, tant al terreny de joc com en l’ambient. Aprop de mil aficionats varen animar l’equip durant el tot el partit, sabedors del que es jugaven, i varen acabar aplaudint l’esforç dels jugadors.

COMENTARI:

5 punts de 21. Això és el que diu la classificació. No diu què n’Ernesto ha xutat per sobre la portería visitant un penal comés sobre en Coco al minut 57, ni parla d’una precisa doble-paret entre en Bio i en Coco amb xut final rossant el pal dret de’n Caballero al minut 32. Tampoc no reflecteix un xut de’n Martins, tot sol, al minut 43 què aturà el porter visitant ni, a la segona part, una ma miraculosa de’n Caballero que desvia a córner un altre xut de’n Coco. No queda tampoc enregistrat un xut de’n Lawal al minut 80 que surt rossant el pal esquerre dels visitants. I en podriem contar d’altres de’n Martins, de’n Peter (clamorosa!), etc… No; només diu 5 de 21, i la consequència més previsible s’ha cumplit: la destitució de l’entrenador.

I és que el d’avui ha estat més del mateix: un Atlètic Balears superior, que malgrat abusar de pilotada llarga a n’en Martins s’ha acabat fent amb el control del partit, i ha gaudit de nombroses ocasions per endur-se els tres punts en joc. Els visitants han començat amb ventaja. Una falta de tot punt innecessària ha donat el seu fruit i ha posat els locals contra les cordes, però no ha sigut tant frustrant com l’errada del penal, que ha minat la moral del conjunt local durant bona part de la segona part. En qualsevol cas, els visitants han plegat veles i s’han atrinxerat en defensa, davant l’empenta final dels locals -sobre tot amb l’entrada al terreny de joc d’un Lawal immens- que ben aprop han estat de donar la volta al marcador.

El públic no està descontent amb el joc de l’equip, però sí decebut amb els marcadors. Ara veurem si la substitució a la banqueta dóna fruit i es produeix un canvi de sort, i de resultats.

Daniel Riera per a Fútbol Balear

Fotos Oscar Quetglas para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.