Apropem la comunitat nigeriana a l’Estadi Balear

Apropem la comunitat nigeriana a l'Estadi Balear
Apropem la comunitat nigeriana a l'Estadi Balear

“C’MON SUPPORT YOURS NIGERIAN PLAYERS”

L’Àrea Social de l’Atlètic Balears, s’ha posat mans a la feina per reactivar la labor que va dur a terme al mes d’agost i setembre, a les barriades de son gotleu i la soledat amb la comunitat nigeriana.

Per aquesta ocasió s’ha elaborat un cartell i un document explicatiu indicant els partits i els horaris de l’equip de tercera, perque venguin a animar l’Atlètic Balears, i més sabent que a l’equip hi juguen 6 internacionals nigerians (Rafeal, Ibok, Peter, Lawal, Daniel i Bio).

Cal recordar que l’Atlètic Balears i la Conselleria d’Afers Socials varen signar un convenni per potenciar aquestes iniciatives de caire social i més tenint en compte la proximitat de l’Estadi Balear amb Son Gotleu, on hi ha la comunitat nigeriana més important de les Illes Balears.

Aquest proper dijous, els membres de l’Àrea Social visitaran el barri de Son Gotleu, per informar a les associacions nigerianes d’aquesta iniciativa. Fruit de l’acord entre el club i la conselleria, l’Àrea Social repartirà un bon número d’invitacions entre la comunitat nigeriana, perquè puguin venir ja aquest diumenge.

Miquel Pou Vicens

Cap de l’Àrea Social

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.