Crónica 1ª Reg: Campanet 3-2 Son Roca ATº

El Campanet vence al Son Roca At.
El Campanet vence al Son Roca At.

Alineaciones:

Campanet: Martorell, Capo(Sastre), Crespi, Capella, Socias, Pascual, Alemany(Aguilo), Siquier(Soler), Amengual, Estrany y Aguilo.

Son Roca ATº: Perez, Mallen, Bosero, Rojas, Ginesi, Capone, Gomez, Rodriguez, Ramos, Del Giudice y Rossello.

Goles: 0-1 min.3 Rossello, 1-1 min.20 Crespi, 1-2 min.44 Ginesi, 2-2 min.61 Socias, 3-2 min.70 Socias.

Arbitro: Rafael Moll Alabarces ayudado por Flores y Jimenez.

Tarjetas: Amarillas a Crespi, Capo, Aguilo, Pascual, Estrany y Capella por parte del Campanet y a Rossello, Rojas, Perez, Rojas y Del Giudice por parte del Son Roca ATº. Expulsado con roja directa Capone del Son Roca ATº.

Comentario:

Per fi es va rompre la ratxa de derrotes i es va aconseguir de nou una victòria contra el Son Roca, equip que a hores d’ara encara no ha guanyat cap partit. El resultat final fou de 3 a 2.

La primera part no podia començar pitjor, al minut 3, marcà el Son Roca en una badada defensiva. Va ser un cop dur que el Campanet va acusar amb nervis que es traduïen en un mal joc. La primera aproximació del Campanet fou al 19, en un tir a fora de Toni Crespí a passada d’una falta de Toni Capellà. No obstant, dos minuts més tard, el mateix Toni Crespí es trobà amb una pilota morta dins l’àrea i marcà l’empat a un. Pareixia que el pitjor havia passat, però el joc no sortia com el Campanet volia i el Son Roca creava ocasions. En una del Son Roca, ben aturada pel porter Joan Martorell, Toni Capellà creuà el camp conduint la pilota, es passà el porter i fora angle no pot acabar la jugada. Quan pareixia que s’aniria al descans amb empat al marcador, en un córner en contra al segon pal, un jugador del Son Roca empalà la pilota i la ficà al pal llarg de la porteria fent un gran gol. Una altra gerra d’aigua fresca abans d’anar al vestuari.

A la mitja part ja es produïren dos canvis per mirar de canviar la situació. I al quart d’hora ja n’havia fet les dues restants. La jugada sortí bé i al minut 22, Joan Socias agafa la pilota dins camp contrari, se’n va cap al centre i xuta d’enfora. La pilota passa per damunt el porter i entra a la porteria fent l’empat. Primer i desitjat gol a la temporada del jove davanter. I no basta amb això, que tres minuts més tard, després d’una gran jugada de Pedro Pascual que fa la passada de la mort, Joan Socias marca el tercer gol campaneter i segon a la seva compta particular. A partir d’aquí hi hagué unes quantes ocasions més del Campanet i només un xut creuat, quasi quan ja s’havia acabat el partit, del Son Roca.

Gran pes el que es llevà l’equip de damunt amb aquesta victòria. Ara s’hauria de ratificar amb una altra victòria dins el camp del Pilares, tercer per la coa. El partit no es preveu fàcil i un dels motius és l’horari, es juga diumenge a les 12 del matí. Esperem que els jugadors del Campanet ja s’hagin llevat el paparró i tornin amb els tres punts.

CE. Campanet

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.