El CF Reus haurà de resistir aquest dissabte (18.00 hores) al camp d’un Binissalem que no coneix la derrota a casa des de fa 363 dies

Aquest és l'EStadi Miquel Pons a on el CF Reus haurà de jugar la primera eliminatòria d'ascens. Gairebé no hi ha grades i el públic està molt a sobre del partit.
Aquest és l'EStadi Miquel Pons a on el CF Reus haurà de jugar la primera eliminatòria d'ascens. Gairebé no hi ha grades i el públic està molt a sobre del partit.

El rival del CF Reus en la primera eliminatòria del play-off, el Binissalem, s’ha mostrat com un equip temible a casa, on aquesta temporada no ha perdut cap partit i tant sols ha cedit quatre empats, guanyant els 15 encontres restants. Així, una de les claus d’aquesta eliminatòria serà que el conjunt roig-i-negre aguanti bé dissabte (18.00 h.) la pressió local per poder sentenciar a l’Estadi Municipal. Els mallorquins no perden com a locals des de fa un any.

Els números del conjunt mallorquí d’aquesta temporada a casa fan com a mínim respecte. Els illencs no han conegut la derrota en tot el curs i el darrer cop que van perdre va ser en la penúltima jornada de la passada temporada davant l’Alcudia per 0-1, el 25 de maig de 2008, és a adir, gairebé farà un any aquest dissabte ó 363 dies per a ser més exactes. A partir de llavors, la trajectòria a casa ha estat esplèndida. Tant sols han cedit quatre empats enfront l’Arenal (0-0), el Sporting Mahonés (1-1), el Santanyí (1-1) i el Constància en el darrer partit de la lliga (3-3).

La resta d’encontre es conten amb victòries, un total de 15, i la més sonada va ser davant el Mallorca B, el líder del grup, a qui va derrotar per un contundent 4-1. En total, el Binissalem ha vist porta en 49 ocasions i tant sols ha encaixat 10 gols. A més, una altra dada a tenir en compte és que dels 19 partits que han jugat com a locals, en dotze han aconseguit deixar la porteria a zero, encaixant gols en només set encontres, una xifra que demostra la fortalesa defensiva de l’equip balear.

Això sí, el seu rendiment lluny de l’Estadi Miquel Pons baixa considerablement, ja que les nou derrotes han arribat quan han jugat com a visitants. Així, el CF Reus haurà de procurar de sortir viu de Mallorca i aguantar el millor possible la pressió que pot rebre per part local, que intentarà deixar ben encarrilada l’eliminatòria per arribar a Reus amb possibilitats de passar ronda.

Però no hem d’oblidar la trajectòria roig-i-negre com a visitant. El conjunt de Ramon Maria Calderé finalment ha estat el setè millor visitant de totes les categories nacionals amb un total de 43 punts. Els reusencs només han estat superats per l’Oviedo (48), el Varea (47), el Gimnástica de Torrelavega (46), l’At. Monzón (45), el Cerro de los Reyes (44) i el Cacereño (44). Aquest aspecte a ben segur que els balears el tenen ben present i els hi fa tenir un gran respecte pel conjunt reusenc, que com a mínim,intentarà marcar un gol fora de casa, ja que en cas d’empat en l’eliminatòria valdria doble.

Finalment, el partit ha estat fixat pel dissabte a les 18:00 hores i la televisió autonòmica, IB3, l’oferirà en directe. L’equip reusenc es desplaçarà el mateix dissabte al mati cap a Mallorca i tornarà dissabte nit després del partit via Barcelona, en un desplaçament llampec.

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.