Comunicado CD Manacor

.

Bones tardes a tots i totes.

Des del club volem traslladar un missatge d’ànims en aquests difícils moments desitjant que tan vosaltres com les vostres famílies i amics vos trobeu bé.

A banda d’això i pel que fa a la part esportiva, dir-vos que estam a l’espera de comunicació oficial per saber com acabarà la situació d’aquesta temporada, tan aviat com ens indiquin ho comunicarem, pel que pareix a dia d’avui s’estudia donar per finalitzada la temporada a tot el futbol base, deixant opció obertes en les categories juvenils i amateurs.

Durant aquestes setmanes hem anat donant passes per tal d’organitzar i planificar la propera temporada, anunciar que Joan Mayordomo passarà a fer-se càrrec de la direcció deportiva i ja portam unes setmanes treballant per tal de poder anunciar-vos les novetats el més aviat possible, tan en temes d’estructura i gestió com entrenadors, horaris etc…

Estam a l’espera de rebre confirmacions oficials per decidir i informar respecte a les quotes tan de la present temporada com de la següent, considerant que molts de vosaltres us trobau en diferents escenaris i que també dependrà de com acaba la temporada actual.
Simplement volem fer-vos arribar un missatge de tranquil·litat, i demanem una mica més de paciència per poder donar notícies definitives, segons ens indiquin les autoritats i federació.

Ara el més important per damunt el futbol, és la salut, per això tornar a donar-vos ànims per seguir a casa i desitjar-vos molta salut a tots.

Recordar que podeu informar-vos a les diverses xarxes socials del club.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Atentament C.D.Manacor.

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.