Sineu Atlètic Molí d’en Pau 5-7 Alcúdia Futsal (18ª jornada 3ª Divisió FS)

Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

“Hem tornat a perdre un partit més, un partit que tendriem que haver guanyat. Es problema és que hem entrat en sa dinàmica de no guanyar i sa porteria es fa molt però que molt petita, arrivam moltes vegades però no les finalitzam en gol. Alcúdia també ha fet es seu partit, es seu porter ha fet molt bon partit, ha aturat bastantes pilotes i noltros ens costa molt materialitzar ses jugades. Costarà sortir d’aquesta dinàmica i tot passa per guanyar dos partits, però no sé quan les guanyarem. Es vestuari està tocat perque és un partit que en la 1ª volta es va guanyar i comptavem amb aquests 3 punts per a començar a sumar. No esperava aquest principi de 2019 tan dolent, sabiem que teniem partits difícils, però també sabiem que teniem partits que teniem que guanyar”

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es