Crónica 3ª Divisió FS: Sineu Atlètic Molí d’en Pau 3-6 Muro Futsal

Fernando Alarcón

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

  • «Ha estat un partit bastant igualat, el resultat de 3-6 crec que no és just perque noltros hem tingut pràcticament més ocasions que ells, però no hem sabut definir i, quan ells han arrivat, han definit».


  • «En cap moment he vist que el partit se m’anava, noltros hem competit tot el partit, nos han ficat el 1-2 mancant dos segons per al descans, una falta que es pot assenyalar o no. Perdiem 3-4 a cinc minuts del final i el 3-6 hem arriscat de porter-jugador i ens marquen en el darrer minut. Lo important és que l’equip ha competit i ha arrivat amb opcions al final del partit».


  • «El Muro potser ens ha superat tècnicament i res més. És un equip molt treballat de molts d’anys junts, fiquen molt la pilota al pívot, van a pegar-la i no perdonen en el segon pal».


  • «El meu equip ha treballat molt bé tota la pretemporada, tant física com tàcticament. Els conceptes es van assimilant. És cert que han arrivat jugadors nous a darrera hora (Toni Terrón i Joanbi), però són jugadors que han jugat sempre a això i ho colliràn ràpid, no és que tenguin que començar de zero».

Sineu Atlètic Molí d'en Pau

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.