FC Barcelona B – Vila-real B: Tercer triomf seguit des de la pissarra i amb èpica (3-2)

Els de Gerard Lopez s’imposen al filial ‘groguet’ en un duel molt treballat i que no s’ha decidit fins al final gràcies al gol de Xemi

Jornada 3, Domingo 04/09/2016
Fc Barcelona B
3 2
Villarreal C.F. B

Campo: Campo: Campo Pendiente de Asignar
Ver jornada

Remontada del Barça B

El Barça B està en ratxa després de sumar la tercera victòria consecutiva a la Lliga en tres partits. El triomf d’aquest dissabte s’ha realitzat amb molt de treball i èpica davant un rival que ha exigit moltíssim als de Gerard Lòpez després d’avançar-se al minut 4. Però els gols de Nili, abans del descans, i de Cardona i Xemi, en l’últim minut, han servit per sumar 9 punts de 9 possibles.

I és que el filial blaugrana arribava al duel de manera exultant després d’un bon inici de campionat amb dues victòries consecutives. Els de Gerard López volien continuar amb la bona línia davant un dels conjunts més complicats de la categoria, el Vila-real B, que tot i no començar amb bon peu la Lliga són un rival a tenir molt present. Amb tot, però, l’inici del partit no ha estat com s’esperava i en la primera arribada dels ‘groguets’ ha acabat amb el primer gol visitant després que Pau rematés a la sortida d’un córner.

El gol ha caigut com un gerro d’aigua freda i els blaugranes s’han hagut de refer del cop. Tot i això, no han perdut la cara en cap moment i poc a poc, han anat recuperant el control del joc mitjançant les arribades de Cardona, Perea i la velocitat d’Aleñá. Els faltava afinar la punteria i tenir més pausa en el joc. I és que el duel s’ha anat igualant a base de jugades ràpides d’àrea a àrea. En aquest joc de cops ha hagut d’intervenir Jose Súarez per evitar de manera espectacular un xut potent de Carlos Martínez. El Barça però ha tingut rèplica i Nili ha marcat el gol de l’empat després d’aprofitar un refús de Cantero en una jugada que havia iniciat ell mateix i que gràcies a la pressió de Cardona ha pogut marcar.

Remuntada de pissarra

La tònica del partit ha seguit de la mateixa manera després del pas per vestidors. Cap dels dos equips es feia amb domini de la pilota i l’intercanvi de cops era la dinàmica del duel. El repte l’ha sabut duu amb solvència els de Gerard López davant d’un rival que ha exigit als blaugranes. Davant la igualtat del partit el Barça ha tirat de pissarra i efectivitat per posar el 2-1 al marcador. El futbol són dinàmiques i estats de gràcia i la sort ha acompanyat a Cardona després que la falta picada per Perea i assistida per Fali piqués a les seves botes estant d’esquena a porteria, amb la sort que ha significat el gol de l’empat. El davanter porta cinc gols en tres partits de Lliga. Els blaugranes havien fet el més difícil després de remuntar un partit que s’estava complicant. El filial ‘groguet’ però no s’ha rendit i ha tornat a empatar el matx amb un gol de Carlos Martínez. L’acció, però, ha fet que Cardona abandonés el terreny de joc per lesió, després de fer-se mal en l’intent d’evitar la rematada de Martínez.

Al seu lloc ha entrat Mujica, i el Barça havia de tornar a remar per buscar la victòria. Els últims instants del partit han estat de domini blaugrana tancant al Vila-real B en camp propi. Faltava, però, profunditat per tenir ocasions més clares de gol. Qui ho ha tingut més a prop, ha estat Perea amb un xut potent i ajustat al pal des de fora de l’àrea i després Mujica. Però el Barça no s’ha rendit en cap moment i Xemi, en l’últim minut del partit, ha fet el gol de la victòria després de rematar amb el cap de manera excel·lent un córner picat per Alfaro. Una victòria molt treballada i importantíssima per seguir creixent.

Fotos de Guiem Sanchez para Fútbol Balear.
FC Barcelona

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es