PB Els Tamarells, sopar amb socis, vine a Ses Salines a viure el primer títol.

.

AQUEST DIMECRES VIU EL PRIMER TÍTOL EN JOC A SES SALINES, SOPAR I SORTEIG DE VIATGES

 

La PB Els Tamarells, amb la seva Àrea Ses Salines – Colònia Sant Jordi al capdavant, està preparant el primer sopar amb socis de la temporada.

Serà en el Bar Ca Na Moreneta (Ses Salines) a les 21’30 hores. El sopar será de pamboli variat (tres llesques), begudes, postres i cafès. El preu per socis és de 8 euros, i el de no socis 10 euros.

Una vegada sopats es sortejarà:

–      Entre tots els socis, 8 VIATGES amb entrada per anar a veure en el Camp Nou el partit de Lliga FC BARCELONA – AT. MADRID

–      Entre tots els socis, 8 VIATGES amb entrada per anar veure en el Camp Nou el primer partit de la lligueta de la Champions League.

–      Entre els socis assistents, un VIATGE per a DUES PERSONES, amb entrada en el Camp Nou, per a veure el primer partit de la Champions League que el Barça jugui a casa.

Després del sorteig, a les 23 hores, disposareu de diferents pantalles i ambientació barcelonista per viure el primer títol en joc, partit de tornada de la SUPERCOPA D’ESPANYA, FC BARCELONA – SEVILLA.

Vos podeu apuntar al telèfon 971 649284 (Bar Ca Na Moreneta) o al deixant whatsapp al directiu Miquel Contestí (600 440845) , indicant el vostre nom, i si sou socis o no. Teniu de temps fins dimarts dia 16 dematí.

Vos hi esperam, a veure si podem viure i celebrar el primer títol de la temporada 2016-2017. Visca el Barça !!

 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.