Crónica Liga Preferente Juvenil Menorca: P. ORIENTdel PCE 0 – 2 CCE Sant Lluis

Segueixen creixent com a equip

jugada del partido

Alineaciones:

P. ORIENTdel PCE: Josep Gomila, Aaron Genestar, Pere Carretero, Sergi Moll, Juan Camilo Tobajas, David Pons, Jose Bravo, Albert Muñoz, Xavier Febrer, Aaron Salord y Marc Roman.

Sustituciones: Sergi Marques por Marc Roman (min.60), Tomas Monjo por David Pons (min.60), Ethan Llufriu por Aaron Genestar (min.74) y Samuel Ametller De Las Heras por Aaron Salord (min.83)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Alex Gonzalez, Kevin Andres, Xisco Pallicer, Bruno Emendatori, Jordi Gonzalez De La Cruz, David Carreras, Guillem Sintes, DamiÀ Vinent, Santiago Romero y Daniel Jimenez.

Sustituciones: Alejandro Joven por Santiago Romero (min.81) y Joan Pons por David Carreras (min.89)

Goles: 0-1 Guillem Sintes (min 44) y 0-2 Guillem Sintes (min 69)

Árbitro: Joan Taltavull Marques.

Tarjetas: Josep Gomila (amarilla, min 42), David Pons (amarilla, min 60), Aaron Salord (amarilla, min 63) y Marc Roman (amarilla, min 80) para el P. ORIENTdel PCE. Santiago Romero (amarilla, min 52) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un gol de Guiem a la vora del descans va ser l’inici de la victòria de l’equip juvenil que amb aquests tres punts encadena dues victòries consecutives que li permeten alçar-se a la setena plaça i deixar a certa distància el pou de la classificació. En un partit on els nostres van rendir a gran nivell tàctic van aconseguir doblegar un rival de la seva lliga donant una gran sensació d’equip.

La millora en tasques defensives de les dues ultimes jornades està sent clau per a la recuperació d’un equip que tenia en la seva faceta defensiva una de les seves lacres d’aquesta temporada. Amb els de Elias Noval portant el pes del partit en tasques ofensives, el vent a favor era un handicap favorable als nostres que amb el pas dels minuts anava arribant amb més claredat a àrea rival.

Sobre l’equador del partit, van poder avançar-els lluissers, errant fins a tres ocasions clares per avançar-se i jugar amb mes calma la resta del partit. La tasca en el centre del camp estava sent la clau per dominar el partit, però, el tant que buscaven els visitants no arribava i el seu rival segui dins partit.

Al minut 44, gol psicològic de Guiem que feia justícia per als blaus, en un primer temps on van merèixer anar-se’n al descans amb un avantatge més gran. La sortida al segon temps havia de ser de major concentració i treball si volien endur-se la victòria de Son Marçal. Ara amb el vent en contra, els nostres van tenir uns minuts de patiment, però la gran tasca tàctica de tot l’equip, sobretot en la seva faceta més defensiva impossibilitava qualsevol acostament amb perill a la porteria defensada per Llorenç.

A l’equador del segon temps va arribar la sentència definitiva, de nou Guiem aconseguia batre a Josep Gomila i posava terra pel mig al marcador, era el minut 68. Com en el partit anterior, els nostres no es van conformar amb el resultat favorable i van buscar controlar el partit perquè el rival es quedés sense opcions de, almenys, empatar el partit.

Els canvis introduïts en el tram final pel tècnic asturià, van donar aire fresc als lluissers, que van veure com el seu rival només es portava perill amb faltes llunyanes que van fer intervenir a Llorenç. Al final, justa victòria dels nostres que segueixen creixent com a equip i que gaudiran ara de dues setmanes consecutives sense jornada, la primera d’elles a causa de la Setmana Santa i la segona per descans segons marca el calendari.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.