Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. C): Olimpic 13 – 0 Petra

Olimpic: Carles Lopera, Pep Lluis Veny, Jaume Riera, Arnau Sanso, Javier Miranda, Miquel Sureda, Iker Vives y Miquel Gaya.

Sustituciones: Toni Tauler y Auro Nicolas

Petra: VicenÇ Riutort, Pere Siquier, Biel Riera, Xavier Oliver, Jordi Pou, JosÉ Francisco, LluÍs Gelabert y Toni Riutort.

Sustituciones: CristÒfol Massanet y Joan Vanrell

Goles: 1-0 Miquel Sureda (min 1), 2-0 Pep Lluis (min 3), 3-0 Miquel Gaya (min 5), 4-0 Miquel Gaya (min 6), 5-0 Pep Lluis (min 7), 6-0 Miquel Gaya (min 9), 7-0 Miquel Sureda (min 11), 8-0 Toni Tauler (min 18), 9-0 Toni Tauler (min 21), 10-0 Xavier Oliver en p.p.(min 24), 11-0 Toni Tauler (min 32), 12-0 Iker Vives (min 35) y 13-0 Auro Nicolas (min 36)

Árbitro: Manuel Gomez Gomez.

Partit passat per aigua el d’aquest dissabte a «Na Capellera», on l’entrenador «titular» fou en Pep Roig, ja que el seu pare Rafel Roig agafà el grip a principi de setmana i no entrenà als al.lots més que el dilluns, però, a pesar de no trobar-se encare del tot fi, va voler esser-hi present.

Només començar quedà clar que els jovenells del Petra no podien amb l’equip manacorí, i més sabent que l’equip petrer compta tan sols amb un jugador de segon any. I es que en un vist i no vist, als primers deu minuts ja havien fet sis gols els locals; un den Miquel Sureda «Miki», dos den Pep Lluís Veny «Pepllu» i tres den Miquel Gayà «Truco».

Als segons deu minuts, més del mateix, però en aquesta ocasió només en materialitzaren dos, obra den «Miki» i den Toni Tauler. Cap als vestidors.

Inici del tercer temps, i pintava igual: atac constant de l’Olímpic… i n’arribaven dos més, aquest cop novament den Toni Tauler i dos minuts després un en pròpia porta.

I als darrers deu minuts feien tres gols més els locals, per part den Tauler, de n’Iker Vives i tancava el marcador en Nicolás García «Nico».

Des d’aquest espai agrair el fair play tant dels dos equips com dels pares, padrins,… d’ambdos conjunts, i felicitar també als jugadors del Petra perque lluitaren fins al darrer moment. Enhorabona campions.

La propera jornada, a l’equip de Rafel i Pep Roig li tocarà desplaçar-se a Porreres (en principi seria el dissabte 19 a les 11’30h.) per a enfrontar-se a Es Pla, equip que es troba situat al sisè lloc i que va perdre dissabte per la mínima (5-4) amb el Serverí.

Ara, a entrenar com toca durant la setmana perque de segur que Es Pla no donarà el seu braç a torcer i voldrà llevar-li la imbatibilitat als manacorins.

Amb aquests 13 gols del dissabte, l’Olímpic ja porta 134 gols (cinquanta gols més que el segon Santanyí), i, també molt important, l’equip que menys gols li han marcat, amb tan sols 13 gols.