Previa Liga Preferente Juvenil Menorca, jornada 12

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
11ª posición, 6 puntos
5 - 0
At Ciutadella At Ciutadella
9ª posición, 9 puntos

Domingo 13/03/2016 - 17:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

Oportunitat d’or per el Sant Lluís

Oportunitat d?or per al nostre equip Juvenil, en la trobada d?aquest proper diumenge a les 17:00 h. a Ses Canaletes davant un rival, l?Atlètic Ciutadella, que arriba al feu lluisser tan sols amb tres punts d?avantatge respecte a l?equip de Elias Noval i amb les mateixes setmanes que els nostres sense conèixer la victòria.

Els pupils de Noval, que després del triomf com a local davant el CD Menorca B, han enganxat tres derrotes consecutives, tenen davant seu l?oportunitat de tallar aquest ratxa i començar a establir les bases per a la seva remuntada classificatòria. Amb un grup on la joventut i la falta d?experiència els condemna en molts dels partits, la polvora que té aquest equip de mig camp cap amunt ha de començar a marcar les diferències per fer que els seus remuntin el vol.

Al davant tindran a l?equip de Marcos Rodriguez, que va caure derrotat per 7-2 en el seu últim partit contra el CF Sporting de Maó i que arriba a Ses Canaletes amb dos empats i una derrota en els seus últims tres partits. El partit, que serà el primer de la segona volta per a tots dos equips, reedita el matx de la primera volta disputat a Sant Antoni en el qual els de ponent es van imposar per la mínima (1-0) al CCE.

La trobada, en què repartirà justícia el col·legiat Daniel Mercadal, se l?emportarà qui menys errors cometi i mes sàpiga aprofitar els desajustos defensius del seu rival, les davanteres hauran imposar-se a les defenses per sumar els tres punts.

RD

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es