Crónica Liga Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 1 – 8 CE Alaior

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Alex Garcia, Iker Jimenez, Ricardo Carreras, DamiÀ Vinent, Joan Marc Venegas, David Carreras, Xisco Pallicer, Guillem Sintes, Alejandro Joven y Jordi Gonzalez De La Cruz.

Sustituciones: Benjamin Vicente por Alex Garcia (min.46), Francisco Javier por Iker Jimenez (min.46), James Glass por David Carreras (min.59) y Rolfy Moreno por DamiÀ Vinent (min.62)

CE Alaior: Adrian Galan, Lluc Febrer, Pere Artieda, Marc Cabanillas, Xavier Barber, Pere Florit, Carlos Francisco, Ivan Mercadal, Rafael Rosello, Isaac Alcaide y Hugo Florit.

Sustituciones: Michael Steven por Carlos Francisco (min.59), Gabriel Titos por Pere Artieda (min.66), Samuel Llabres por Pere Florit (min.69) y Guillem Andreu por Rafael Rosello (min.78)

Goles: 0-1 Pere Florit (min 2), 0-2 Hugo Florit (min 12), 1-2 Xisco Pallicer (min 18), 1-3 Lluc Febrer (min 26), 1-4 Carlos Francisco (min 32), 1-5 Pere Florit (min 49), 1-6 Michael Steven (min 60), 1-7 Michael Steven (min 66) y 1-8 Guillem Andreu (min 81)

Árbitro: David Pons Rosello.

Tarjetas: Alex Garcia (amarilla, min 11) para el CCE Sant Lluis. Rafael Rosello (amarilla, min 13) para el CE Alaior.

Moltes frases fetes hi ha al món del futbol i una d’elles diu, “més val perdre un partit per vuit, que vuit partits per un” i així és com poden pensar en positiu els nois del Juvenil que avui han vist com en un partit sorprenent per la dinàmica que portaven, han vist com el seu rival, el CE Alaior guanyar amb comoditat a Ses Canaletes. Els de Jordi Perea, que són capaços del millor i el pitjor, han mostrat avui la seva millor cara en un partit marcat pels dos gols visitants en els primers 15 minuts de partit que deixaven tocats als de Elias Noval.

A la primera acció de la trobada i després d’un servei de banda sense aparent perill, Pere posava per davant als visitants després de rematar una centrada des de banda contrari i que ningú va ser capaç d’aclarir, primer gerro d’aigua freda de la tarda. Els blaus es mostraven temorosos en el primer compas del partit i d’això s’aprofitaven els visitants per assetjar l’area rival. En una falta comesa per Garcia, arribaria l’acció del segon gol albinegre. Xut des de la cantonada d’area gran de Florit que acaba al fons de la xarxa de Cicuendez després d’impactar el baló a la barrera, 0-2 minut 12.

Els de Noval havien de pujar el nivell d’intensitat si volien tenir alguna opció de remuntada, però el tant de Garcia no feia més que allargar unes falses esperances per als blaus, era el 1-2 i el rellotge marcava el minut 18, quedava un món i el partit estava frenètic. Semblava que els nostres ara si estaven en partit però de nou una pilota a l’esquena dels centrals locals acabar amb un nou gol del quadre visitant, la reacció tot just dur vuit minuts.

Aquest nou cop deixar molt tocats els nostres que veien com el seu rival estava molt fi de cara a gol. Abans del descans, un nou tant Carlos per als albinegres deixava el partit pràcticament impossible.

El pas per vestuaris duguer als 22 protagonistes de nou sobre la gespa per reprendre la trobada, en una tarda per oblidar dels nostres que a poc a poc veien com els de Perea anaven perforant la seva porteria. La intensitat no era la correcta i l’encert en l’area dels visitants estava sent determinant.

Amb el pas dels minuts tot va anar a pitjor, els nois van entendre que no era el seu dia i si el del seu rival, final d’un partit per oblidar però per treure experiència per altres trobades, al 100% des del primer minut i ja veurem , toca aprendre.