Crónica Liga Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 2 – 1 P. ORIENTdel PCE

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Bruno Emendatori, Francisco Javier Garcia, Kevin Andres Fuentes, Daniel Jimenez, DamiÀ Vinent, David Carreras, Xisco Pallicer, Guillem Sintes, Alejandro Joven y James Glass.

Sustituciones: Iker Jimenez por James Glass (min.60), Lev Santiago por (min.70) y Joan Pons por Alejandro Joven (min.87)

P. ORIENTdel PCE: Josep Gomila, Pere Carretero, Sergi Moll, Miquel Marques, Joan Ruiz, David Pons, Albert Antequera, Jose Bravo, Albert Muñoz, Tomas Monjo y Marc Roman.

Sustituciones: Ethan Llufriu por David Pons (min.26) y Xavier Calafat por Sergi Moll (min.65)

Goles: 1-0 Guillem Sintes (min 20), 2-0 Guillem Sintes (min 25) y 2-1 Tomas Monjo (min 58)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: David Carreras (amarilla, min 56), Xisco Pallicer (amarilla, min 69) y Lev Santiago (amarilla, min 76) para el CCE Sant Lluis. Albert Antequera (amarilla, min 56) y Jose Bravo (amarilla, min 77) para el P. ORIENTdel PCE.

Just premi al treball realitzat l’aconseguit per l’equip Juvenil en el seu partit de la segona jornada de Lliga davant el Penya Orient. Es presentava un partit igualat i així va ser, batalla fins al final on els tres punts es van quedar a casa per alegria dels nostres. Dos nous gols de Guiem culminan el treball de tot el grup que deixa tot sobre el verd de ses Canaletes davant un rival que fins al final va tenir opcions.

Els primers instants donaven senyals de lo igualad que estaria la trobada entre dos equips que ja van tenir enfrontament en la passada Copa. Les primeres accions de perill corrien a càrrec dels de Noval en què Guiem i Jove en punta d’atac donaven feina al meta visitant. Un primer tir de Guiem va fer intervenir a un encertat Gomila que va haver de desviar a córner la rematada del davanter lluisser. Poc després i en l’avantsala del primer gol local, el mateix Guiem envia a la fusta la seva rematada seca i dura. Poc després i en el minut 20, ara si Guiem, vaig aconseguir batre i avançar als de Noval. No acabaria aqui el continu setge lluisser, ja que cinc minuts després d’avançar-se en el lluminós aconseguia posar el 2-0 amb un nou gol de Guiem.

Els visitants es veien superats en el centre del camp i d’alli les contínues aproximacions a l’area del CCE que va poder incrementar la seva diferència amb un xut de Joven que desviava Gomila, descans i primer temps per als locals.

En l’inici del segon acte els visitants van fer un pas endavant a la recerca de retallar distàncies i amb el pas dels minuts els de Noval eren mes perillosos a la contra. Un parell d’arrencades de Joven i la bona col·locació dels lluissers donava al traste amb qualsevol possibilitat clara d’arribar a àrea contrària.

No va ser fins al 58 quan va poder l’equip de Fraga acostar-se als lluissers, Monjo va aconseguir batre Victor i posava el 2-1, quedaven 33 minuts. El rellotge i el resultat anaven a favor dels locals i amb això jugaven, possessió de pilota, seguretat defensiva i el temps seguia corrent. O seguien intentant els grocs a la desesperada i no van trobar el gol pel treball defensiu de tots els blaus, final del partit i bon final d’any per als de Noval que amb aquests tres punts agafen força per seguir mirant cap endavant.