Crónica Liga Preferente Juvenil Menorca: At Ciutadella 1 – 0 CCE Sant Lluis

Mala punteria per començar la Lliga

Jornada 1, Sábado 12/12/2015 - 18:45 h
At Ciutadella
1 0
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Antoni - Ciutadella
Ver jornada

  • Partidos anteriores
  • Sin datos
imagen del partido

Alineaciones:

At Ciutadella: Juan Manuel Barba, Victor Caceres, Climent Fullana, Samuel Bosch, Josep Maria Marques, Jordi Arguimbau, Sergi Pons, Josep Fullana, Marco Moreno, Jaume Salord y Salvador Benitez.

Sustituciones: Jesus Taltavull por Victor Caceres (min.57), Pau Mesquida por Jaume Salord (min.60) y Moises Lazaro por Salvador Benitez (min.77)

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Bruno Emendatori, Francisco Javier, Daniel Jimenez, Joan Marc, DamiÀ Vinent, David Carreras, Xisco Pallicer, Guillem Sintes, Luis Martinez y Alejandro Joven.

Sustituciones: Joan Pons por Luis Martinez (min.77)

Goles: 1-0 Salvador Benitez (min 69)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual.

Tarjetas: Climent Fullana (amarilla, min 37) y Josep Maria (amarilla, min 43) para el At Ciutadella. David Carreras (amarilla, min 42), Joan Marc (amarilla, min 89) y Bruno Emendatori (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Derrota per la mínima en l’estrena a la Lliga de l’equip Juvenil en la seva visita al Municipal de Sant Antoni de Ciutadella en una trobada on va poder rascar alguna cosa positiva el quadre de Elias Noval si hagués estat més encertat de cara a porta. Una pena màxima errada per Guiem en el minut 39 que es marxa per sobre del travesser va ser la ocasió que van tenir els lluissers per posar-se per davant abans del descans.

Abans d’això, els blaus van sortir amb ordre defensiu i conscients que minimitzar errors li donaria mes opcions de victòria. Els de Bosch per la seva banda, sent locals, tenian mes atreviment i buscaven amb més afany la meta defensada per Cicuendez. Els de Noval per la seva banda, elaborant amb intenció anaven apropant-se a les rodalies de la meta defensava per Barba amb perill però sense arribar a trobar el premi del gol.

Amb el pas dels minuts, els visitants s’anaven trobant més còmodes i aconseguien portar la maneta del partit amb la parella Xiscu, David que movien l’equip amb criteri. La pena màxima esmentada va poder ser el cop que buscaven els de Noval per marxar al descans amb més confiança pel treball desenvolupat durant els primers 45 minuts.

La mobilitat de Guiem en punta d’atac i el treball del quartet defensiu donaven tranquil·litat als lluissers que amb el pas dels minuts anaven trepitjant mes camp contrari. Però en el minut 69, gerro d’aigua freda per als blaus, el tant de Benitez per als vermells posava la balança a favor dels ciutadellencs. Amb el partit a favor dels de Bosch, el CCE va anar estirant línies a la recerca com a mínim l’empat, però, la polvora estava mullada en aquest partit.

Un parell de tirs de Guiem feien treballar a Barba per evitar l’empat visitant, però, els locals a la contra podien sentenciar. Els últims minuts van ser de setge constant dels de Noval que no van trobar el premi del gol, el que els allunya definitivament dels tres punts amb el xiulet final del col·legiat.

Partit en el qual van competir des del principi i primera derrota a la Lliga que, malgrat tot, els deixa amb gust agredolç pel demostrat i que s’ha aconseguit, toca pensar en la següent jornada.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es