Noticias Porto Cristo FC

 

.

SOPAR D’ENTRENADORS

S’ha duit a terme el tradicional sopar previ a l’inici de la temporada de totes les actories en el qual s’han reunit tots els entrenadors, entrenadores i directius per a fer un sopar en el bar camp de futbol municipal.

L’organigrama d’entrenadors per a la temporada 2015-2016 queda de la següent manera:

 Primer equip: entrenador, Paco Acuñas; segon entrenador, Toni Lluís; preparador físic, Tomeu Bauçà; fisioterapeuta, Sergi Melis; delegat, Toni Sánchez.

Juvenil: entrenador, Alfonso Solís; segon entrenador, Paul Galmes

Femení Autonòmica: Javi Díaz “Pájaro”

Cadet: entrenador, Óscar Alcázar

Infantil fútbol 11: entrenador, Dani Vilchez

Infantil fútbol 7: entrenador, Javi Gallardo

Aleví “A” primera regional: entrenadors, Raúl i Jorge.

Aleví “B” segona regional: entrenador, Carlos González

Aleví “C” segona regional: entrenador, Christian Brncano

Benjamí segon any: entrenador, Darío Reynolds.

Benjamí primer any: entrenador, Pedro Olmos

Pre-benjamins: entrenadores, Marga Riera i Alba Arroyo.

Escoleta: entrenador, Pedro Pons

Entrenament de porters: Miquel A. Baqué

Coordinador fútbol base: David Bernat

 

 

.

CAMPANYA DE SOCIS TEMPORADA 2015-2016

Ja està en marxa la campanya de socis per a la temporada 2015-2016, el preu de l’abonament, que dóna dret a accedir a tots el partits de totes les categories del club, serà de només 20€.

L’eslògan per a aquesta temporada és “Creix amb nosaltres”, ja que aquesta temporada el primer equip del club comptarà amb un equip jove, que necessita temps, paciència i feina, i que volem que amb l’ajuda de tots creixi, d’aquí el motiu de l’eslògan de la campanya que conviada a tothom a créixer amb ells.

Es podran demanar el carnets de socis en les oficines del club o el dies de partit a la taquilla, en ambdós llocs s’hauran de facilitar les dades personals i abonar el 20€ del seu import.

 

XV TROFEU MEMORIAL XISCO PIÑA

 

 

El clàssic torneig de pretemporada del club, el Memorial Xisco Piña, que en aquesta ocasió compta ja la seva quinzena edició, enfrontarà al primer equip del Porto Cristo FC amb el FC Cala Millor.

El XV Memorial Xisco Piña es durà a terme diumenge dia 16 d’agost a partir de les 20’00 hores en el camp de futbol municipal de “Ses Comes”. Aquest trofeu serveix com a presentació del primer equip davant la seva afició, ja que serà l’únic partit amistós de jugarà el primer equip a casa abans de l’inici de lliga, com a visitant, el cap de setmana del 29-30 d’agost contra l’Sporting Valldemossa.

Recordeu que tots aquells que vulgeu fer-vos socis ho podreu fer aquest mateix dia a la taquilla, abonant l’import dels 20€ i facilitant les dades personals.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Porto Cristo CF

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.