Presentació conveni At Baleares amb Platges Can Picafort

Presentación del convenio del At Baleares con el Playas de Can Picafort

Avui horabaixa a l’Hotel Alcudia Beach del Port d’Alcudia s’ha presentat el conveni de col·laboració entre Atlètic Balears i Platges Can Picafort.

L’acte de presentació d’aquest conveni de col·laboració ha contat amb la presència de la directiva del Platges de Can Picafort i una nodrida representació de l’Atlètic Balears encapçalada pel seu president Toni Garau, el responsable del futbol base Jaime Fuster, el director tècnic del futbol base Joan Bibiloni, el gerent del club Lluc Martorell, un dels coordinadors Toni Muñoz, junt amb alguns directius i empleats de l’entitat. També han asistit representants d’altres clubs de la zona convidats pel Platges de Can Picafort i el batle de Santa Margalida.

Amb aquest conveni de col·laboració es vol ajudar a que el Platges de Can Picafort creixi esportivament parlant i exportar la marca Atlètic Balears a la zona nord de Mallorca. És vol ajudar a crear un club important i símbol de qualitat englobat al projecte del nostre club. També es vol apropar l’Atlètic Balears a la part forana i donar a conèixer el projecte de futbol formatiu de l’entitat. Un dels objectius del ATB es obrir el club a la societat i partint de la transparència en tot moment donar-nos a conèixer també fora de Palma.

Aprofitam aquest espai per agrair al Platges de Can Picafort haver-se apropat a l’ Atlètic Balears per signar aquest conveni que esperam que sigui un èxit i poder aprendre les dues parts. També agraït les facilitats i bon tracte de Nofre Plomer i de Juan Pastor per poder du a terme aquest conveni, igualment a Biel Rivero i la resta de persones de Platges de Can Picafort haver facilitat la feina i la rebuda avui a l’acte.

Esperam que aquest conveni pugui perdurar en el temps i que signifiqui que tots estam satisfets i orgullosos d’aquest conveni.

Fotos de Guiem Sanchez para Fútbol Balear.
At Baleares

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es