Crónica 1ª Reg.: A-llubi 8 – 0 SP. Sant Marçal

A-llubi: Luis Alejandro Ramirez, David Martinez, Biel Alomar, Angel Mir, Juan C Cano, Gabriel Salva, Toure Lassana, Alejandro Suarez, Miquel Torrens, Juan J Cladera y Miguel Fornes.

Sustituciones: Juan Planas por Alejandro Suarez (min.56), Nadal Perello por Miquel Torrens (min.60), Rafael Nicolas por David Martinez (min.70) y Jaume Perello por Juan C Cano (min.78)

SP. Sant Marçal: Mauricio Labandera, Mauro Zanoguera, Enrique Serra, Andres Salamanca, Angel Pozuelo, Jamal El Boutabi, Daniel Rigo, Bartolome Llompart, Ruben Fernandez, Javier Russo y Emilio Ribera.

Sustituciones: Miquel A Pons por Ruben Fernandez (min.45), Joan Amador por Enrique Serra (min.60), Pedro Galindo por Jamal El Boutabi (min.60) y Jesus Uribe por Javier Russo (min.70)

Goles: 1-0 Alejandro Suarez (min 15), 2-0 Alejandro Suarez (min 25), 3-0 Angel Mir (min 32), 4-0 Juan C Cano Bennasar (min 52), 5-0 Gabriel Salva (min 63), 6-0 Juan Planas (min 70), 7-0 Juan Planas (min 74) y 8-0 Nadal Perelló (min 83)

Árbitro: Juan Vega Martin. asistido por Adrian Estevez Rodicio y Antonio Ruiz Escarrer.

Tarjetas: Miquel Torrens (amarilla, min 40) y Nadal Perello (amarilla, min 72) para el A-llubi. Enrique Serra (amarilla, min 19), Javier Russo (amarilla, min 20) y Joan Amador (amarilla, min 58) para el SP. Sant Marçal.

El CDA Llubí va fer ahir la seva golejada mes grossa de la temporada a costa de un fluix Sant Marçal que venia de empatar contra el potent Inter.

El partit es va posar de cara per als llubiners als 15 minuts, ja que Alex Suarez aprofitava un gran llançament de corner de Fornés per rematar de cap al fons de la xarxa. Deu minuts mes tard és un altre cop Alex que marca , pero aquesta vegada després de una bona asistencia de Salvá.

Les classes de futbol se donaven a Ses Comes, i seria Angel NeyMir que de perfecte vaselina establia el 3-0 amb el que s’arribaria al descans.

Lluny de conformarse amb el resultat , els locals no han baixat el ritme , en canvi si que els visitants han baixat els braços.

La segona part ha estat un tsunami llubiner, amb cinc gols i haguessin pogut esser mes.

Un gran Cano, de cap, deixava clar que seguien ficats al partit al minut 52. i com no podia ser d’altre manera , Salvá tambe havia de deixar el seu gol, sortint desde el seu camp i sortejant tots el contraris fins arribar a l’area, on amb un toquet sec i precís establia el cinqué gol.

En Joan Planas tambe va dir la seva amb forma de dos golassos de cap a pases magistrals de Fornés, que

la posa alla on el davanter la necesita.

Per acabar la golejada, Nadal s’estrenava enguany de cara a porteria marcant de penal, que havien comés a Touré.

En resum, el Llubí ha deixat clar que está adalt per mèrits propis i que vol lluitar per el somiat ascens i el Sant Marçal queda a posicions perilloses i no pot badar