Crónica 3ª Div.: Santanyi 3 – 1 Constancia

Santanyi: Linares (c), Raul, Simón, Camacho, Nico, Picó, Lucho, Nando, Kiko, Nacho, Ganea

Substitucions: Xino per Kiko (min. 63) Migue Reynés per Nacho (min.83) Mario per Ganea (min. 88)

Constancia: Sergio, Pau Siquier, Guasp, Bernat Alomar, Rubio, Oller, Nené, Nacho, Jaime, Victor (c), Esteban

Substitucions: Ricki per Pau Siquier (min. 50) Rafita per Nacho (min. 60) Mateu Ferrer per Nené (min. 63)

Goles: 1- 0 Kiko (min. 10)  1 – 1 Víctor (min. 14)  2 – 1 Ganea (min. 50)  3 – 1 (min. 52) Ganea

Árbitro: Pedro Bernardo Bermúdez Balbín.

Tarjetas: No me cansaré de dir-ho, és una autèntica vergonya lo que passa amb els àrbitres de la tercera balear. No tenen criteri, la primera targeta groga que treu a Nando, ni tans sols es falta. Expulsa al segon entrenador del Santanyí, amb una xuleria i prepotència, que no té consol, i se va empassar un penal claríssim sobre Simón dins l’àrea inquera, davant els seus nasos, que dona molt que pensar. Ja està bé que aquí, si fas un poc d’atletisme, i corris mitja marató, te regalin un  xiulet i quatre-cents euros cada diumenge. No en saben, i punt.

Va treure grogues a Raúl, Simón, Nico, i dues i vermella a Nando del Santanyí, i grogues a Guasp, Nené, Nacho, Jaime i a Esteban del Constància.

Comentari:

El líder de la categoria, va perdre la imbatibilitat davant d’un Santanyí que per obra i gràcia del senyor Bermudez Balbín, va jugar amb només 10 homes des de el minut 20.

La primera part va començar amb un parell de jugades de perill per part dels dos equips, el Santanyí ja li va deixar ben clar al líder, que ho tendrien molt complicat per seguir invictes, i al minut 10 Kiko marcava el primer gol dels locals. La resposta del Constància, va ser inmediata, i al minut 13 Linares realitzava una espectacular parada a un xut de Esteban. Només un minut més tard, Víctor empatava el partit, després d’encertar a rematar una pilota rebutjada per la defensa. Al minut 20, Nando toma a un contrari, el que li costa la segona targeta groga. El Constància, després de l’empat i amb un home més, va tornar a tenir una molt bona oportunitat de marcar, però Linares, un altre pic, va tornar desbaratar les intencions dels visitants, amb una gran parada a Jaime. El porter del santanyí, amb la seva actuació, va ser clau en la victòria.

A la segona part, el Constància no només no va saber aprofitar la superioritat numèrica, és que practicament no va fer res, i el que tenia la iniciativa, i creava perill era l’equip local.  En una jugada d’atac del Santanyí, l’àrbitre xiula penal per una mà clara de Jaime dins l’àrea, que s’encarregaria de transformar Ganea, pujant el 2 – 1 al marcador.  Dos minuts més tard, el mateix Ganea, marcaria el 3 – 1 definitiu.

Primera derrota del Constància en el que va de temporada, en un dia en que el Santanyí li va donar un banyo de futbol.