Crónica 3ª Div.: Santanyí 4 – 3 Collerense

Santanyí: Linares (c), Tomeu, Simón, Camacho, Nico, Lucho, Migue Reynés, Nando, Kiko, Nacho, Ganea

Substitucions: Mario per Tomeu (min.45) Xino per Nacho (min.66) Picó per Ganea (min.77)

Collerense: Nano, Salcedo, Marc, Raúl, Gurri, Chema, Sergio, Santi, Jaume Pou, Camacho (c), Adri

Substitucions: Manu per Santi (min.56) Agus per Salcedo (min.56) Espadas per Jaume Pou (min.63)

Àrbitre: Oscar Roig Escandell. Passava per aquí, hi va fer el que va saber, que tampoc és massa. Va treure targetes grogues per Tomeu, Simón, Lucho, Nando i Nacho del Santanyí, i per Salcedo, Raúl, Santi i Camacho del Collera.

Gols: 0 – 1 (Chema min.10) 1 – 1 (Ganea min.17) 1 – 2 (Chema min. 33) 2 – 2 (Nacho min. 35) 3 – 2 (Ganea min. 37) 3 – 3 (Sergio min.43) 4 – 3 (Ganea min. 46)

Incidencias: Abans del començament del partit, es va guardar un minut de silenci per la recent defunció del padrí del segon entrenador del Santanyí, Jaume Barceló.

Des de Fútbol Balear, li enviem el nostre més sincer condol i una abraçada per la família.

Comentari:

Partit molt disputat entre dos equips que en cap moment varen donar el braç a tòrcer, i que va tenir el desequilibri en el senyor futbolista Cristian Ganea, que amb un hat trick i una actuació com feia temps que no es veia al municipal de Santanyí, va propiciar que els tres punts quedassin a casa.

S’avançava el Collera amb un gol de Chema al minut 10, tot just després de que l’arbitre anulàs un gol al Santanyí per fora de joc. Al minut 17, Ganea posava l’empat a un al marcador. El partit era més tens pels errors en les defenses que pel joc ofensiu en si, i després d’una pilota mal controlada incomprensiblement per la defensa local, el mateix Chema, tornava a avançar als visitants al minut 33.

Als dos minuts però, Nacho tornava a empatar pels locals, en una jugada on va encertar a rematar un rebuig dels visitants, i dos minuts més tard, Ganea avançava al Santanyí per primer cop, en batre per segona vegada al porter Nano. Quan el 3 – 2 pareixia que seria el resultat per arribar al descans, Sergio tornava a empatar el partit al minut 43, el que faria que s’arribàs a la mitja part amb el 3 – 3.

La segona part, va començar amb jugada d’atac del Santanyí, que acabaria en penal de Salcedo sobre Ganea, que el mateix convertiria en el 4 – 3 definitiu.

Després del cuart gol, el Santanyí va fer bon futbol, i va tenir dues ocasions claríssimes per fer pujar el cinquè, amb Lucho i Kiko de protagonistes. El Collera, que com deiem, mai va donar el partit per perdut, va disposar també de dues molt bones oportunitats per al manco empatar el partit, en els darrers minuts, el que va fer que l’afecció local, acabàs demanat l’hora.

Tres punts molt importants pel Santanyí, en un partit, més ben dit, “en el partit” de Cristian Ganea.