El At. Baleares se despide de Pau Albertí

Pau albertí con el Presi y Ángel Pedraza
Pau Albertí con el Presi y Ángel Pedraza. Foto T. Moya

En Pau Albertí se’n va al Racing de Santander. Després de dos anys al nostre club, demostrant una entrega i professionalitat excel.lents, aprofita una nova oportunitat de tornar a la máxima categoría del futbol español.

Amb motiu de la seva despedida –el passat dissabte, a Inca, va ésser el seu darrer partit al nostre club- va esser entrevistat per la televisió autonómica IB3 per na Miquela Valls.

Aquestes són, exactament, les seves paraules de comiat, paraules emocionades, amb l’alè entretallat pel fet de posar fi a una aventura, una més, modesta sí, però de les que deixen empremta:

“Estic emocionat avui. Se fa més que res difícil perquè quan estàs fent feina a un equip que ho té tot, que té il.lusió, sobre tot, i té una afició com la que té l’Atlètic Balears, ..es fa molt difícil.

A vegades no saps quan te ve l’oportunitat; no ho saps mai. M’ha vengut de cop. La veritat és que no ho esperava, i més d’un entrenador amb qui mai no he fet feina, però pareix ésser que la gent té bons informes meus, i els entrenadors de tant en tant se’n recorden i pràcticament en dos dies s’ha fet…

Jo he xerrat amb el club, he xerrat amb tothom, i tothom m’aconsella que ho accepti, i ells (l’Atlètic Balears) seguirán endavant, segur!, perquè tenen un grandíssim entrenador -una joia d’entrenador-, i crec que, sense cap dubte, després d’avui i d’aquesta ratxa impressionant que duim de victòries, crec que aconseguiran els objectius que es plantejin i a final de temporada crec que hi haurà molta alegría a la via de cintura…

El que més m’ha impressionat d’aquest club és que dins de la seva humilitat són i tenen una cosa diferent a tots els clubs en que he estat. Mira que he estat a clubs importants, com el Madrid; inclús he estat en el Mallorca, i ja no dic a Arabia Saudí, que són molt apassionats…

Però la gent del Balears té quelcom especial que em fa sentir una emoció especial avui, i em sap molt greu deixar-los. Moltes gràcies a tots.”

Aquestes són les paraules d’en Pau Albertí.

Des de l’Àrea Social de l’Atlètic Balears no tenim més que agraïment per a ell, i som conscients de que amb la seva marxa perdem un gran professional, però també de que, en aquests darrers dos anys, hem guanyat un gran baleàric, no només com a seguidor i aficionat del nostre club, sino com a bon entenedor del que significa l’Atlètic Balears.

Amb tot el nostre cor: gràcies, Pau.

Daniel Riera. Club Esportiu Atlètic Balears/Àrea Social, per a futbolbalear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es