Crónica Prebenjamín: Sollerense 3-1 Playas de Calvia

BENET, AUTOR D'UN HAT-TRICK.

Alineacions:

Sollerense: Pere, Joan, Padilla, Sergi, Benet, Carlos, Tomás i Miquel. També han jugat Alfons, Sami, Muntaner i Alex.

Platges de Calviá: David, Lefranc, Colf, Jean, Mihai, Regan i Ivan. També han jugat Carlos, Llabrés i Muñoz.

Árbitre: Mayol Bonet. Muy buena actuación, tuvo que expulsar durante dos minutos al jugador Lefranc del Platges de Calviá, por infringir persistentemente las reglas del juego.

Gols: 1-0 Benet. 2-0 Benet. 3-0 Benet. 3-1 Regan.

Comentari:

Molt bon partit el presenciat avui al Camp den Maiol de Sóller, entre dos equips que s’ han dedicat a jugar molt bé la pilota i amb dues defenses molt contundents, si be de mitg cap endevant el pes del partit desde el principi ha estat del Sollerense, que no ha deixat pasar del mitg camp a l’equip calvianer fins a la segona meitat del partit.

Aquest domini s’ha traduit en moltes i clares ocasions de gol per part dels locals, si be no es materialitzaven amb gols i aixi ha arribat el final de la primera part amb empat a zero gols.

Pasava el mateix que la setmana pasada, els solleric dominaven clarament l’equip adversari pero la pilota no volia entrar. Pero avui es jugaba millor i en equip, i els sollerics han seguit amb ganes i sense desanimar-se aconseguint marcar el primer gol per mediació de’n Benet. Aquest gol ha donat ales als verdiblanc i al mateix Benet, que ha aconseguit marcar dos gols més, fent un «hat-trick».

Amb el tres a zero al marcador el Sollerense, s’ha relaxat un poc i el Platges de Calviá ha fet tres ràpids contra-cops aconseguint el gol del honor, quedant el marcador en un definitiu 3 a 1.

Molt bon partit dels dos equips, que han agradat molt al públic assistent, debút com a titular de Padilla a la defensa sollerica, en sustitució de Raül de baixa per malaltia. També eren baixa en Dani i en Marc, ambdos habituals titulars. Han jugat molt bé Carlos, Tomás i Benet, que no ha donat un respir a la defensa calvianera.