Crónica Femenino: FC Barcelona 1-1 At de Madrid

Barça: Paños, Melanie, Losada (Aitana, min 80), Marta Torrejón, Alexia, Patri, Mapi León, Fabiana (Marta Unzué, min 80), Bárbara (Andressa Alves, min 46), Andonova (Toni Duggan, min 69) i Martens.

Atlètic: Lola Gallardo, Kenti Robles (Jucinara, min 62), Pereira, Kaci, Ángela Sosa (Andrea Falcón, min 80), Sonia (Marta, min 92), Esther (Daoudi, min 72), Amanda, Menayo, Corredera i Meseguer.

Gols: 0-1, Sonia (min 22). 1-1, Andressa Alves, de penal (min 49).

Àrbitre: Huerta de Aza. Groga a les visitants Meseguer, Corredera i Daoudi.

Assistència: 1.028 espectadors al Camp 7 de la Ciutat Esportiva. Mai abans s’havia aconseguit omplir.

Comentario:

Taules a la Ciutat Esportiva (1-1). El FC Barcelona Femení no ha pogut esgarrapar els tres punts de la visita de l’Atlètic de Madrid, l’actual líder de la Lliga Iberdrola, i continua a un punt de les matalasseres. Això sí, amb una opció menys per retallar la diferència, tot i que encara queden vuit jornades per disputar-se (24 punts) i per poder-ho fer. El bon posicionament de l’Atlètic en el primer període i la falta d’encert a la represa han escrit un partit que ho deixa tot obert, després que Sonia avancés les visitants i Andressa Alves posés l’1-1 definitiu de penal.

Des d’un començament, l’Atlètic de Madrid ha demostrat la seva fortalesa. Amb el liderat en joc, la primera part a la Ciutat Esportiva ha caigut del cantó de les de Villacampa. No pel joc ni per la possessió, que han estat per al Barça, sinó perquè el seu posicionament defensiu i un toc de qualitat de l’exblaugrana Sonia Bermúdez han decidit el marcador al descans. Perquè, en un malentès entre la defensa i Paños, Sonia ha aprofitat per avançar les visitants amb una vaselina llunyana (0-1, min 22) que ha trastocat les de Fran Sánchez, controladores del ritme del matx però sense la profunditat necessària per sentir-se còmodes.

Situació, però, que s’ha començat a trencar després del pas per vestidors. I és que el gol de penal d’Andressa Alves (1-1, min 49) ha tornat a enfortir les blaugranes, que s’han mostrat més incisives i amb més determinació, especialment a través de les aproximacions d’Andonova i Martens. El Barça s’ha mostrat més enèrgic, i ha tingut oportunitats, però no ha trobat porteria. Tampoc l’Atlètic, que malgrat tot ha tingut la més clara en un centre-xut de Sonia que s’ha estavellat contra el pal (min 85). Al final, l’equip líder i el seu principal perseguidor han signat el mateix resultat que en el partit de la primera volta (1-1) per deixar-ho tot igual a la Lliga Iberdrola.

Fotos de Patricia Mascaro para Fútbol Balear.
FC Barcelona

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.