Darrer partit, amb un as a la màniga

Darrer partit, amb un as a la màniga Foto Rafa ayala

UD Mahón B i CCE Sant Lluís s’enfrontaran aquest dissabte a les 17.00 hores a San Carlos, en què serà un tot o res, un blanc o negre, un arribar o quedar-se al camí. Amb aquesta premissa arriben tots dos conjunts al partit decisiu de la curta fase regular, grup A, de la Copa Juvenil insular. Tots dos conjunts arriben empatats a nou punts a la classificació i l’encontre queda enquadrat en l’última jornada de copa, prèvia a les semifinals.

Els pupils de Kike Romero hauran apostar fort si volen ser un dels equips que accedeixi a la fase defiitiva de la competició del KO. Després de caure en el seu últim partit per un contundent 5-1 davant el CD Menorca B, els maonesos van perdre un avantatge que semblava que tindrien a favor per aquesta trobada, el gol average general. Aquest punt a favor, el tindrà ara l’equip de Jose Angel Moyano al que li serveix l’empat i no té l’obligació de vèncer. No obstant això, malament farien els nostres si es prenguessin el partit buscant només la igualada, ja que en aquests casos i normalment, el que busca tan sols l’empat acaba per caure derrotat.

Amb aquesta idea ha d’anar l’equip lluisser a Maó, però ha de ser un equip compacte, disposat a patir i alhora valent en un escenari gens fàcil per a qualsevol conjunt. La maduresa i ambició es demostra en aquesta classe de trobades així com també el saber estar, la fredor i el cap fred amb el cor calent. Un resultat positiu per als nostres li atorgaria per segon any consecutiu l’accés a les semifinals, de les que ja van ser partícips la temporada passada i de la que van caure eliminats davant l’At. Villacarlos B.

Però ara, res d’això els serveix, el treballar durant tota la setmana i afrontar la trobada amb naturalitat però conscients que han de donar un plus més en aquest tipus de partits, al final, el futbol posa a cadascú on mereix.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.