PB Els Tamarells: Èxit rotund en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx

PB Els Tamarells: Èxit rotund en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx

Benvolguts amics:

L’estand de la PB Els Tamarells en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, fou un èxit rotund de participació i expectació. Un milenar de socis i seguidors ens visitaren els dies 22, 23, 24 i 25, es fotografiaren amb els trofeus exposats de la Supercopa, la Lliga i la Champions, reberen regals de promoció i participaren de sortejos de viatges.

Començàrem el dijous matí a Campos, per a continuar el dissabte matí a Santanyí, i acabar el dissabte horabaixa i tot el diumenge a Felanitx amb la Fira del Prebe Bord. Així mateix autoritats locals i autonòmiques, i també Mariona Caldentey, la jugadora felanitxera del FC Barcelona, ens varen complaure amb la seva visita.

Els socis afortunats en el sorteig amb un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça en el Camp Nou, que visitaren algun dels nostres estands en els tres dies i s’enregistraren, foren els següents:

Titular: sòcia nº Sonia Lorenzo Alonso (PORTOCOLOM)

1r suplent: soci nº 443 Òscar Escoda Trobat (PÒRTOL)

2n suplent: sòcia nº 637 Catalina Mª Puig Binimelis (CALA D’OR)

Després d’aquests actes la Penya Barcelonista Els Tamarells s’acosta als 900 socis, una fita que ens il·lusiona a seguir treballant fent barcelonisme.

La Junta Directiva

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.