Raúl Tamudo, última incorporació del Sabadell

Raúl Tamudo, última incorporació del Sabadell

El davanter Raúl Tamudo s’ha convertit en nou jugador del Centre d’Esports Sabadell per a la propera temporada. Tamudo, amb una gran experiència a la Primera Divisió on ha jugat més de 400 partits, s’incorpora a la disciplina arlequinada per aportar la seva experiència. “Vinc amb molta il•lusió i amb ganes d’aportar moltes coses a l’equip” ha declarat el de Santa Coloma.

Tamudo va començar la seva trajectòria esportiva al filial de l’Espanyol i ràpidament va fer el salt al primer equip, on hi va estar lligat durant catorze anys i va fer 129 gols. Després va jugar a la Real Sociedad i al Rayo Vallecano en dues etapes diferents i la temporada passada va jugar al Pachuca mexicà.

La presentació de Raúl Tamudo serà demà dimarts 3 de setembre a les 13:00 hores a l’estadi de la Nova Creu Alta.

CE Sabadaell

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.