10è aniversari P.B. Els Tamarells, partit amb els ex-jugadors internacionals Ricardo Serna i Joan Josep Estella, i presentació del llibre «Barça etern» dels periodistes Antoni Closa i David Salinas.

Joan Josep Estella

El cinquè acte del nostre 10è aniversari tindrà un doble caire, d’un banda vos volem acostar als ex jugadors internacionals Ricardo Serna i Joan Josep Estella, perquè tingueu l’oportunitat de poder jugar a futbol uns minuts amb ells. Serà aquest dimarts dia 14 a les 18’30 h. en el Camp de futbol d’Es Torrentó, per saber quants serem heu de fer una preinscripció a aquesta adreça pbelstamarells@gmail.com . Convé que vingueu damunt les 18 hores, començarem a les 18’30 h. fins a les 20 h. Si hi ha molts de nins, farem una part amb els nins i una amb els adults. Per jugar la penya vos cedirà samarreta o peto, heu de dur pantalons i esportives o botes de futbol.

Ricardo Serna va jugar amb el F. C. Barcelona de la temporada 1988 a 1992, guanyant dues Lligues, una Coa del Rei, una Super Copa d’espanya, la Recopa de 1989 i la Copa d’Europa de 1992. També va jugar amb el Sevilla, Mallorca i Deportivo. Fou sis vegades internacional.

Joan Josep Estella va jugar amb el F. C. Barcelona de la temporada 1979 a 1983, guanyant dues Copes del Rei, una Copa de la Lliga i la Recopa de 1982. També va jugar amb el Mallorca, Sevilla i Valladolid. Fou internacional en una ocasió.

Després del partidet informal, on tindran preferència d’inscripció els socis de la penya, a les 20’30 h., i en la mateixa terrassa del camp de futbol tindrà lloc la presentació del llibre «Barça etern» dels periodistes del Diari Sport, David Salinas i Antoni Closa. Una enciclopèdia en miniatura, condensada en un llibret on el barcelonista pot consultar qualsevol dada de l’història del club. Així mateix farem un col·loqui on podreu fer preguntes al ex jugadors i als periodistes.

Els dos actes són gratuïts i recordau que si voleu jugar vos heu de pre-inscriure. Serà aquest dimarts dia 14 a les 18’30 h. en el camp Es Torrentó de Felanitx. Vos hi esperam.

La Junta Directiva P. B. Els Tamarells, 10 anys fent penya !!!

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.