Rebuig al segrest d’Enric Gonyalons

Enric amb la camiseta de l’At. Balears

L’Àrea Social de l’Atlètic Balears vol condemnar els fets ocorreguts dissabte quan el mallorquí Enric Gonyalons Sureda va ser segrestat de matinada als campaments per a refugiats de Rabuni (Tindouf, Algèria).

Enric és membre de l’ONG basca Mundubat i duia uns mesos a la zona. Cal recordar que Enric Gonyalons va vestir la camiseta de l’Atlètic Balears durant 5 anys al futbol base del club.

Amb aquestes línies volem solidaritzar-nos amb la família de n’Enric i enviar un missatge d’ànims per aquests moments tan complicats per ells. Igualment, esperam una ràpida i favorable solució, i que n’Enric –junt amb la resta de cooperants- siguin alliberats el més aviat possible.

Área Social del At Baleares

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.