La Fundació y Área Social del Atº Baleares homenajeó a Joan Tauler

Joan Taualer. Foto Jaume Monserrat

El passat divendres 14 d’octubre a Campos, amb motiu del 9è aniversari de la penya blaugrana “Els Tamarells”, la Fundació i l’Àrea Social de l’Atlètic Balears va sumar-se als actes d’homenatge a l’ex jugador de l’Atlètic Balears, Joan Tauler, fent-li entrega d’una camiseta del 50è aniversari de l’Estadi Balear, personalitzada amb el dorsal que va dur quan jugava al club i amb el seu nom.

Hem de recordar que Joan Tauler Mestre, va néixer a Felanitx l’any 1946, format a les categories del San Javier (equip filial de l’Atlètic Balears), va arribar al primer equip amb 19 anys on va estar 4 temporades fins que fou traspassat al Deportivo de la Coruña junt amb els jugadors Parma, Sancho, Bordoy i Tomàs. Posteriorment va jugar a diversos equips com el Lleida, el Racing de Ferrol, o el Linares i finalment va tornar a l’Atlètic Balears l’any 1975.

Volem agrair l’oportunitat que ens va brindar la penya blaugrana “Els Tamarells” de sumar-mos a l’homenatge a un ex jugador tan emblemàtic com ha estat Joan Tauler pels colors blanc-i-blaus.

ATB

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.