Crónica 1ª Reg.: Alqueria 5 – 2 Port de Soller

El trio arbitral con los capitanes
Alineaciones:

Alqueria: Antonio Mas, Nicolas Mercadal, Juan Rigo, Carlos L Alvarez, Jaime Barcelo, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Silvestre Vicens, Bernardo Ginard, Carles Ramon y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Pere Lluis por Carlos L Alvarez (min.46), Francisco R Pastor por Carles Ramon (min.63) y Antonio M Monserrat por Marcos A Tejero (min.72)

Port de Soller: Jaume Manrique, Fabian Acosta, Jaume Joy, Alexis Garcia, Pere Bover, Jaume Quiros, Jorge A Viso, Jaume Piña, Juan Rossello, Gerardo Muñoz y Guillem Cañellas.

Sustituciones: Antoni Barcelo por Jorge A Viso (min.57), Nicolas J Jaume por Alexis Garcia (min.57) y Antonio Sastre por Juan Rossello (min.65)

Goles: 1-0 Carles Ramon (min 14), 1-1 Juan Rossello (min 22), 1-2 Juan Rossello (min 27), 2-2 Silvestre Barcelo (min 46), 3-2 Silvestre Vicens (min 60), 4-2 Silvestre Vicens (min 66) y 5-2 Francisco R Pastor (min 88)

Árbitro: Pedro José Campuzano Román. asistido por Yago Sumavielle Rodríguez y Francisco Alonso Mas Rodríguez.

Tarjetas: Miguel A Cañas (amarilla, min 54) y Nicolas Mercadal (amarilla, min 69) para el Alqueria. Antoni Barcelo (amarilla, min 57), Juan Rossello (amarilla, min 58) y Nicolas J Jaume (amarilla, min 67) para el Port de Soller.

Comentario:

S’Alqueria començava dominant clarament el partit, sa avançava en el minut14, una pilota en profunditat a Carles Ramon que marcava. Quan pareixia que arribaria el segon gol per els locals es xiulava un penal que el visitant Juan Rosselló, enganant a Toni Mas enviava la pilota dins la porteria, arrel d’això el Port de Sóller es venia amunt i el domini de joc es quedava molt igualat, en el minut 26 tornarien ser els visitants que marcarien el segon, una excel·lent jugada per la dreta centrada dins l’àrea i al primer toc Juan Rosselló enviava altre cop la pilota dins la porteria, resultat que s’arribaria al descans.

Un segon temps que dominarien els curiablanquers. En el primer minut era Silvestre Barceló que d’uns 40 metres marcava el 2-2. Un Silvestre Vicens en el segon temps molt inspirat marcaria dos gols, i tendria una altre ocasió clara que el porter enviava a corner, ja en el minut 90 era Xisco Ramon que de cap posava el definitiu 5-2 al marcador.

Per tant justa victòria dels locals.

Blai Salom per Fútbol Balear.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.