Dinar de Nadal 2010 del CE Campanet

Dinar de Nadal 2010 del CE Campanet

El dimarts 7 de desembre el Club Esportiu Campanet va celebrar el dinar de Nadal al Restaurant Menestralia. La Junta Directiva del Club va presidir l’esdeveniment, al qual, hi participaren les seccions de futbol, bàsquet i gimnàstica rítmica. En total pogueren gaudir del bon menjar i del bon tracte del Restaurant Menestralia unes 220 persones.

Després del dinar la festa va continuar al mateix Restaurant, ja que els més petits pogueren gaudir de dos castells inflables. Durant el capvespre del mateix dimarts, el Club, va organitzar una loteria de Nadal al Bar Sa Galeria de Campanet. La veritat és que va ser un dia d’allò més complet.

Des del Club Esportiu Campanet volem donar les gràcies al Restaurant Menentralia pel servei donat, al Bar Sa Galeria per la cessió del local per poder jugar a loteria i a tots els participants (entrenadors, monitors, directius, pares, socis, jugadors…) que a poc a poc feis més gran el C.E. Campanet.

Aquí teniu algunes fotos dels dos esdeveniments

cecampanet.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.