El Constància comunica que es veu obligat a suspendre l’expedició de l’afició a La Muela per motius tècnics.

El Constancia viajará a la Muela sin su afición
El Constancia viajará a la Muela sin su afición

El club vol agraïr la mobilització de l’afició expressada en forma de més de 200 reserves fetes per viatjar aquest cap de setmana.

El Club Esportiu Constància vol comunicar públicament que s’ha vist obligat a suspendre a marxes forçades l’expedició d’aficionats organitzada per al present cap de setmana per donar suport a l’equip en el seu desplaçament fins a La Muela amb motiu de la disputa de la fase d’ascens a Segona divisió B.

El club Esportiu Constància recorda que, gràcies a un acord tancat amb una companyia aèria havia aconseguit disposar d’un vol xarter entre Palma i Saragossa amb un preu final aproximat del bitllet de 100 euros per persona.

Recentment la mateixa companyia es va fer enrere i al•legant al club que no disposava d’aquest avió per a les dates concretades. Davant aquesta situació es va cercar una solució alternativa amb un aparell d’unes altres característiques però el preu final del bitllet hagués estat més del doble de l’inicialment pactat. Per aquest motiu la directiva del club va decidir suspendre el desplaçament de l’afició.

El Club Esportiu Constància lamenta les molèsties que aquesta situació hagi pogut generar entre els aficionats a la vegada que agraeix el suport aconseguit per part de l’afició i que s’havia posat de manifest amb la realització de més de 200 reserves per viatjar. Aquest fet demostra clarament que l’afició constanciera continua més viva que mai.

El Club Esportiu Constància vol expressar el seu suport i confiança envers la plantilla i cos directiu en vistes a aconseguir remuntar l’eliminatòria i poder accedir a la tercera i definitiva ronda per assolir l’ascens de categoría que representaria una fita històrica per al club i l’afició.

CD. Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.