Crónica L. Naci. Fem: Cerdanyola 1-0 FC. Barcelona

Jugada del partido
Jugada del partido
Cerdanyola FC femení (1): Andrea, Rendon, Laurita, Eve, Nerea, Flor, Carla, Mayo, Ausi (Cloe, ’89, Natàlia TG (Ana Torres, ’88), Tània TG (Lorena Arnalot, ’91). Entrenador: Rafa Torres i Brian Bombardo.

FC Barcelona ‘B’ (0): De Francisco, Sara Fusté, Marta García (Maria Soriano, ’80), Paula Nicart, Leila (Nerea Guil, ’75), Zaira Flores (Mazuecos, ’45), Miriam Rivera, Núria Cárdenes TG, Olga García, Laura Gutiérrez TG i Aina Lizarraga. Entrenador: Joaquim Querol.

Àrbitres: Sr. Jordi Liarte, auxil·liat per Nuez i Sidoine.

Gols : ’38 1-0 Natàlia

Comentari:

El Cerdanyola femení té la mida presa al Barça

Les de Cerdanyola superen per 1 a 0 al FC Barcelona ‘B’ i tornen a donar la talla davant d’un dels forts del campionat. El gol de Natàlia val tres punts molt importants.

Les verd-i-blanques han tret or del gol de Natàlia al minut trenta-vuit de la primera meitat. Desprès de guanyar a domicili en la primera volta, les cerdanyolenques tornen a il·lusionar amb una victòria per la mínima davant el FC Barcelona ‘B’, un equip amb renom però que té creuades a les de Cerdanyola.

El conjunt dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo no ha defraudat davant de la seva afició i ha sortit decidit a plantar cara al tercer classificat. Durant el primer temps, les ocasions i el domini del joc han estat per les locals, que s’han trobat enfront d’un equip molt ordenat que no ha facilitat el joc ofensiu local. La recompensa per tanta insistència i ganes ha arribat al minut trenta-vuit, quan Mayo feia una passada en profunditat cap a Natàlia, que guanyava l’esquena a les defensores i col·locava un xut al fons de la xarxa que valdria els tres punts pel Cerdanyola.

Tanmateix, al segon temps les barcelonines van pressionar encara més i van portar la iniciativa en atac. Als deu minuts arribaria un avís a la porteria local amb una pilota que s’estavella al pal. Les verd-i-blanques van suportar l’empenta visitant gràcies a la bona tasca defensiva i a la concentració. Poc a poc, les de Cerdanyola van guanyar metres i possessió de pilota per evitar les ocasions blaugranes. Al minut setanta, Eve va poder ampliar la diferència amb un xut llunyà de falta que colpeja el travesser. Ja en els darrers compassos de partit, els canvis defensius del Cerdanyola van permetre la recuperació física de les locals, que van protegir molt bé la seva avantatge al marcador i van superar, no sense patir, un FC Barcelona que no ha estat capaç de guanyar al Cerdanyola.

Amb aquests tres punts, el Femení Cerdanyola es situa cinquè a l’espera del que faci el Girona en el seu partit. La victòria, però, té més valor pels ànims que dóna superar un rival que lluita per l’ascens. El Cerdanyola torna a demostrar una jornada més la impressionant campanya que està realitzant i es consolida com un dels equips a tenir en compte en la Primera Nacional.

Aitor Sáez, La Bòbila (Cerdanyola del Vallès)

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.