Crecen las Peñas del At. Baleares.

Peña Veracruz
Peña Veracruz
Quan es creà l’àrea social del club , aquest tenia dues penyes : Revolta i Penya Atlètica.

A partir d’aquest moment ( juny del 2009) i coincidint amb la campanya de socis , l’àrea social es posa a disposició dels aficionats per tal de donar ajuda a la creació de noves penyes .

La primera en néixer fou la Penya “El Puñito” gràcies a Manolo Arias “ Mexicali” . Actualment ja compte amb una vintena de socis.

Al bar Veracruz , situat al carrer Pare Bartomeu Pou , es creà la Penya Veracruz , capitanejada per en Bernat “ Hattrick” .

La Penya “ Els Menuts “ es creà poc després , i està formada per els jugadors del futbol base , sobretot per el infantils .

Ja començada la lliga , s’ha creat la Penya africana blanc i blava – Black Power , integrada tant per mallorquins de naixement com d’adopció , son prop d’una cinquantena d’aficionats , que animen a l’equip des de el xiulet inicial fins a la fí del partit.

En el propers partits a l’Estadi farà la seva aparició la Penya CCCP . També està en fase de creació la Penya “ Ses Valentes Dones” .

Proximament l’àrea social crearà una plataforma inter-penyes per tal d’organitzar els desplaçaments a fora camp , així com per que les penyes s’ajudin entre si .

En resum s’ha passat de dues a set penyes , gràcies a l’increment de la massa social del club .

Miquel Pou Vicens.


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.