XLI Trofeo Nicolau Brondo: At. Baleares 0-4 Selec. Nigeria Sub-20

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

La Selección de Nigeria se lleva el trofeo Nicolau Brondo.

Alineaciones:

At. Baleares: Mingo, Bio, Navarro, Pau Pomar, Esteban, Ernesto, Rafeal, Benja, Peter, Nacho Azcona y Fran.

También jugaron: Oscar Navarro, Miguel Ángel, Juanbi, Llisto, Edu, MAtias y Linares.

Selec. de Nigeria Sub-20: Uche, Abe, Edet, Obioba, Orelesi, Salanu, Harmoy, Osanga, Fatai, Odion y Ibrahim.

Goles: o-1 min.5 Orion, 0-2 min.55 Osanga, 0-3 min.75 Osanga, 0-4 min.90 Patia.

Colegiado: Gordillo Aguilar ayudado Por Reus y Nazaret, correcta actuación.

Incidències: Unes 2.500 persones a l’Estadi Balear. Presència a la llotja d’autoritats de Mateu Cañellas (conseller d’esports), Francina Armengol (presidenta consell de mallorca), Carmen Gallego (Esports del C. de Mallorca), Antonio Donaire (regidor de l’Ajuntament de Palma), Baldomero Oliver (IME), Paquita Sampol (IME), Fina Santiago (Consellera Afers Socials), Manuel Cámara (DG Immigració), Miquel Bestard (president federació), Tomeu Riera (president comitè àrbitres), Eddie Ajaegbu (president Ass. Nigèria Unida). Uns 300 aficionats nigerians.

Comentari:

Una gran festa del futbol començant amb la presentació de tots els equips del futbol base fins la presentació de tots els jugadors del 1º equip. Després han arribat els parlaments de Peter (en anglès, per la parròquia nigeriana), Andrés Llistó (capità), Père Mariano (entrenador), i el president. Despres per megafonia s’ha interpretat la Balanguera i l’himne de l’Atlètic Balears. Al descans també cal destacar un minut de silenci en memòria de l’expresident de l’Atlètic Balears, Antoni Mestres desaparegut recentment.

L’equip nigerià ha desplegat un gran futbol però els gols han arribat en dues badades defensives que per velocitat han superat a la defensa balearica.

En definitiva una gran festa del balearisme, on les paraules de Andreu Llistó han emocionat a l’afició balearica. També despres del parlament del president, s’ha sentit per megafonia la retransmissió d’IB3 Ràdio del dia de l’ascens a 2aB contra el Gernika.

El club vol agrair la col•laboració de moltíssima gent que ha ajudat per poder fer una gran presentació com la feta avui horabaixa a l’estadi balear. En especial el montatge de Toni Vidal que amb l’ajut de la gent del futbol base han duit endavant una presentació dels equips sense precedents a l’Atlètic balears.

Gracies a tothom !!

Lluc Martorell para Fútbol Balear.

Fotos O. Riera y Pepsila

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.