Carlos Seguí i Oscar Pons, dues renovacions amb cor lluisser

.

Dues noves renovacions per al següent curs s’han confirmat aquestes passades dates per l’equip de Víctor Pérez. El defensa de 36 anys Carlos Seguí i el porter Oscar Pons de 28 anys, continuaran com a integrants de la plantilla de l’equip regional.

Carlos Seguí, seguirà un any més sent un dels efectius de l’equip de Pérez en la que serà la seva quinzena temporada al primer equip. Un els capitans de l’equip, jugador compromès de principi a fi, és un dels emblemes de l’equip i un altre any més el seu punt d’honor i el cor lluisser tornarà a bategar pel carril dret de Ses Canaletes.

Oscar Pons per part seva, viurà la seva tercera temporada consecutiva, en aquesta segona etapa en el nostre club. Amb experiència en 3ª divisió, és una assegurança sota pals i una gran competència per als joves Llorenç Olives i Antonio Pachón per a un lloc en l’onze titular.

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es