Víctor Pérez Alonso, es converteix en nou entrenador del CCE Sant LLuis

.

Víctor Pérez Alonso, es converteix en nou entrenador del primer equip per la propera temporada. El club confia en un entrenador amb set temporades dedicades al nostre club en categories de formació i totalment preparat, capacitat i amb àmplia experiència en la categoria per al nou curs 2019/2020.

Pérez, posseïdor del títol d’entrenador de nivell III i amb experiència tant en equips adults com en futbol base -va treballar en les categories de formació del CD Tenerife-, va arribar a Menorca a l’octubre de 2007 per a dirigir al costat de Juan Fidalgo al Sporting Mahonés en Tercera Divisió. Des de llavors, també va estar quatre temporades al capdavant del Regional de l’Atlètic Villacarlos, així com desenvolupant la labor de coordinador del club groc.

Un breu va passar per l’equip juvenil de lliga nacional del CD Menorca i diverses temporades com a primer entrenador dels equips de Regional del CF Norteño i CD Migjorn, són la fulla de presentació d’un tècnic que es mostra il·lusionat amb el nou repte en la nostra Entitat.

La labor d’entrenador del primer equip no afectarà la seva funció de coordinació de l’Escoleta amb els més petits del nostre fútbol base.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es