Tots amb l’Esporles!!

.

Des del club iniciam una campanya per donar suport al primer equip que es juga la permanencia una temporada més a tercera divisió. Per això, repartirem pel poble aquests cartells i invitacions perquè tots els que volgueu vengueu als partits a ca nostra a animar al CE Esporles.

Vos necessitam més que mai, i per això, posam a disposició dels aficionats del CE Esporles invitacions perquè això no sigui cap excusa. A casa tenim els partits més importants per aconseguir la permanencia.

Sabem que enguany és un any complicat i per això, vos necessitam, necessitam el vostre alè a ca nostra, per ajudar-nos a aconseguir les victòries i ascendir a la classificació.

El primer partit serà el proper dissabte 16 de febrer a les 16:30 a Son Quint contra el CF Soller. Vos esperam a tots i a totes, i si pot ser, que vengueu amb roba vermella, per donar color a la grada.

Per aconseguir les invitacions, només ho heu de demanar als comerços on veieu aquest cartell, a l’Ajuntament d’Esporles, com igualment a les oficines i al bar del camp del futbol.

Ens veim al camp de futbol! Amb vosaltres a la grada, l’Esporles guanya.

Amunt CE Esporles!!

CE Esporles

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.