Comunicat oficial: Jose Luis Bahamonde

.

Jose Luis Bahamonde s’ha convertit en el nou tècnic del primer equip en substitució de Pere Vadell que ha arribat a un acord per tancar la seva vinculació amb la nostra Entitat a la qual va arribar el passat mes de Juny.

Bahamonde, amb àmplia experiència en categoria juvenil nacional, arriba a Ses Canaletes amb una vinculació fins a final de temporada prorrogable a unes altres. El tècnic serà presentat abans de l’entrenament programat d’aquesta tarda a la plantilla i ja podrà dirigir a l’equip en el primer partit de lliga davant el CD Migjorn el proper 1 de Desembre. El nou tècnic blue, es trobava sense equip després del seu pas la temporada anterior per la UD Mahón de Lliga Nacional Juvenil. Abans, una etapa de sis temporades com a màxim responsable del At. Villacarlos de Lliga Nacional Juvenil i CD Menorca com a tècnic ajudant en l’equip de Divisió d’Honor és el seu bagatge en les banquetes fins al moment.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es