Crónica Preferente: CE Alaior 2 – 1 CCE Sant Lluis

Un penal en el tram final tomba al Sant Lluís

Jornada 1, Domingo 16/09/2018 - 18:00 h
CE Alaior
2 1
CCE Sant Lluis

Campo: los Pinos-Alaior
Ver jornada

  • Partidos anteriores
  • Sin datos
jugada del partido

Alineaciones:

CE Alaior: Jaime Alejo Cardona, Pedro Barber, Ruben Febrer, Sergio Pons, Llorenç Ameller, Diego Manuel Gazquez, Oscar Tuduri, Lorenzo Rotger, Raul Villalonga, Marc Sintes y Cristian Pico.

Sustituciones: Alejandro Perez por Oscar Tuduri (min.55), Sergio Hurtado por Lorenzo Rotger (min.65), Josep Abad por (min.68) y Gerard Fuguet por Cristian Pico (min.73)

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Ivan Pons, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Jefferson Echeverri, Angel Muñoz, Jose Angel y David Morente.

Sustituciones: Carlos Stainer por Basilio Enrich (min.75), Cristofol Marti por Angel Muñoz (min.79) y Francisco Vico por Antoni Vinent (min.87)

Goles: 1-0 Oscar Tuduri (min 1), 1-1 Jefferson Echeverri (min 60) y 2-1 Gerard Fuguet (min 85)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez. asistido por Juan Gonzalez Segura y Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Cristian Pico (amarilla, min 27), Gerard Fuguet (amarilla, min 45), Pedro Barber (amarilla, min 50), Lorenzo Rotger (amarilla, min 61), LlorenÇ Ameller (amarilla, min 69) y Gerard Fuguet (amarilla, min 85) para el CE Alaior. David ( Morente (amarilla, min 31), Javier ( Zurbano (amarilla, min 45), Jefferson ( Echeverri (amarilla, min 52), Carlos ( Segui (amarilla, min 61), Antoni ( Vinent (amarilla, min 62), Ivan ( Pons (amarilla, min 73) y Oscar ( Pons (amarilla, min 85) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Un penal en els últims minuts, en una jugada dubtosa, va decantar el partit per al CE Alaior, just quan l’equip de Pere Vadell buscava la remuntada amb decisió i oferia les seves millors prestacions del partit. Els locals es van avançar just començar el partit (1-0, 30 segons) amb un fort tret, imparable, d’Oscar Tudurí que es va colar per tota l’esquadra, màxima efectivitat local amb l’espectador encara buscant el seu seient.

Els locals van començar amb solvència, amb una fogosa arrencada, que a Los Pinos, en ocasions pot ser determinant pels alaiorencs, realment ambiciosos i desitjant estrenar el seu caseller de victòries. Els nostres per la seva banda, a poc a poc van anar assentant-se en el partit, allargant el perill els locals fins al minut 20.

A partir d’aquest moment els blues van anar allargant les seves possessions i arribant amb més perill a la meta de Mitos, el millor dels seus en el partit d’ahir. La primera acció de seriosa de perill va venir als 30 minuts, una jugada embrollada dins de l’àrea local va acabar amb un potent tret de Peñato, no obstant això Mitos, va aconseguir atrapar sobre la línia de gol el potent tret del davanter lluisser. Instants després, de nou Peñato es va convertir en protagonista, una passada interior de Zurbano per a l’arribada de Peñato, va acabar amb aquest davant de Mitos, però el jove jugador en comptes de finalitzar la jugada va voler cedir la pilota a Jeferson perquè anotarà, a l’últim moment apareixe Ruben Febrer des de darrera per allunyar l’esfèric a servei de banda.

El CCE seguia necessitat de gol, i no va ser fins al segon temps quan ho va aconseguir. Al quart d’hora de la represa, una passada a l’esquena dels centrals de Moyano per Jeferson, va deixar a aquest últim davant Mitos que va sortir de l’àrea sense rebutjar l’esfèric, a plaer Jeferson anotava el merescut tant de l’empat que posava unes justes taules en el marcador (1-1, 60′).

Poc després, ho tornava a intentar Jeferson de cap, la seva rematada marxa desviada per poc centímetres. A partir del minut 70 el partit va arribar a una fase on semblava tenir clar color blau però sense oblidar que a Los Pinos, els partits no acaben fins al final del final, la parròquia local estreny sempre a favor dels seus.

Amb el rellotge marcant el minut 85, una jugada aïllada a la contra de Viroll, va acabar amb un xoc de trens a l’interior de l’àrea d’aquest amb Carlos Seguí en el qual el col·legiat va decretar una pena màxima dubtosa. Gerard Fuguet va anotar (2-1, 86′) i va ser expulsat en aquesta jugada per provocar al meta Oscar Pons després del tant.

Els blues es van anar a dalt amb tot davant un rival completament replegat encara que al final, no es va poder sumar  en un partit obert i en el qual algun punt bé mereixien els nostres.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es