Previa Primera Regional Preferente Menorca, jornada 15

CE Alaior CE Alaior
7ª posición, 11 puntos
3 - 2
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
6ª posición, 18 puntos

Domingo 22/04/2018 - 17:00 h Campo: los Pinos-Alaior

Triomf necessari

.

El primer equip tanca aquest diumenge a Los Pinos davant del CE Alaior, la jornada 15 de la lliga regional preferent. Els de Noval parteixen en el lloc 6º en la classificació, amb 18 punts (set més que els de Pedro Palliser) i amb la clara intenció de sumar la seva segona victòria consecutiva que li permetria assegurar-se com a mínim la seva actual posició el taula, mancant tres jornades, i amb l’única possibilitat de mirar al capdavant a la resta d’equips que li superen.

és la conseqüència del pas lent en la suma de punts que porten els de Ses Canaletes, on no han aconseguit sumar sis punts consecutius en tota la competició i que els permetés donar un cop a la lliga per aspirar a cotes majors. L’anhelat triomf, necessari i imprescindible, permetria als lluissers no perdre corda amb el pas més ràpid de l’ampli grup d’equips capdavanters que caminen per davant a hores d’ara. La lliga d’aquest any no ve ràpida, no té llebrers que s’hagin escapat de forma evident. Al contrari, qui més i qui menys està deixant-se punts ximples en dies espessos i en enfrontaments directes.

I per això, els blaus veuen amb esperança aconseguir la cota més alta possible. Això és un tros breu, dos partits de cadència, gens preocupant a l’espera d’una reacció positiva que ha d’arribar dins de l’evolució de l’equip. Aquest és l’objectiu aquest diumenge: evitar el tall amb la punta de l’iceberg i sentenciar la possibilitat de perdre posicions en la taula que, segons estan les coses, podria produir-se de no intervenir un resultat positiu.

Tots dos ja s’han enfrontat en dues ocasions aquesta temporada, en Copa (4-1) per als nostres i en lliga a Ses Canaletes (1-1). No obstant això, Los Pinos no és un lloc on els lluissers se sentin còmodes i es tornin amb victòries de manera habitual, un triomf en els últims cinc anys és el bagatge dels nostres al Municipal alaurenc, toca millorar aquests nombres i la classificació.

RD

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es