Crónica Femenino: FC Barcelona 1-1 At de Madrid

Barça: Paños, Melanie, Losada (Aitana, min 80), Marta Torrejón, Alexia, Patri, Mapi León, Fabiana (Marta Unzué, min 80), Bárbara (Andressa Alves, min 46), Andonova (Toni Duggan, min 69) i Martens.

Atlètic: Lola Gallardo, Kenti Robles (Jucinara, min 62), Pereira, Kaci, Ángela Sosa (Andrea Falcón, min 80), Sonia (Marta, min 92), Esther (Daoudi, min 72), Amanda, Menayo, Corredera i Meseguer.

Gols: 0-1, Sonia (min 22). 1-1, Andressa Alves, de penal (min 49).

Àrbitre: Huerta de Aza. Groga a les visitants Meseguer, Corredera i Daoudi.

Assistència: 1.028 espectadors al Camp 7 de la Ciutat Esportiva. Mai abans s’havia aconseguit omplir.

Comentario:

Taules a la Ciutat Esportiva (1-1). El FC Barcelona Femení no ha pogut esgarrapar els tres punts de la visita de l’Atlètic de Madrid, l’actual líder de la Lliga Iberdrola, i continua a un punt de les matalasseres. Això sí, amb una opció menys per retallar la diferència, tot i que encara queden vuit jornades per disputar-se (24 punts) i per poder-ho fer. El bon posicionament de l’Atlètic en el primer període i la falta d’encert a la represa han escrit un partit que ho deixa tot obert, després que Sonia avancés les visitants i Andressa Alves posés l’1-1 definitiu de penal.

Des d’un començament, l’Atlètic de Madrid ha demostrat la seva fortalesa. Amb el liderat en joc, la primera part a la Ciutat Esportiva ha caigut del cantó de les de Villacampa. No pel joc ni per la possessió, que han estat per al Barça, sinó perquè el seu posicionament defensiu i un toc de qualitat de l’exblaugrana Sonia Bermúdez han decidit el marcador al descans. Perquè, en un malentès entre la defensa i Paños, Sonia ha aprofitat per avançar les visitants amb una vaselina llunyana (0-1, min 22) que ha trastocat les de Fran Sánchez, controladores del ritme del matx però sense la profunditat necessària per sentir-se còmodes.

Situació, però, que s’ha començat a trencar després del pas per vestidors. I és que el gol de penal d’Andressa Alves (1-1, min 49) ha tornat a enfortir les blaugranes, que s’han mostrat més incisives i amb més determinació, especialment a través de les aproximacions d’Andonova i Martens. El Barça s’ha mostrat més enèrgic, i ha tingut oportunitats, però no ha trobat porteria. Tampoc l’Atlètic, que malgrat tot ha tingut la més clara en un centre-xut de Sonia que s’ha estavellat contra el pal (min 85). Al final, l’equip líder i el seu principal perseguidor han signat el mateix resultat que en el partit de la primera volta (1-1) per deixar-ho tot igual a la Lliga Iberdrola.

Fotos de Patricia Mascaro para Fútbol Balear.
FC Barcelona

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es