Important victòria per a l’equip juvenil que amb aquests tres punts arribarà a la ultima jornada amb possibilitats de ficar-se per segon any consecutiu a les semifinals de Copa de la categoria. Per fer càbales, haura esperar els resultats d’avui, però hi ha una possibilitat clara que depèn d’ells, sumar els tres punts a San Carlos els donaria si o si una de les places que tant busca.

La trobada, com es comentava en la prèvia, va ser un matx molt complicat per als de Jose Angel Moyano que va tenir davant seu a un rival que va voler jugar a futbol des del primer moment i fins i tot va tenir possibilitats d’emportar-alguna cosa positiva de la seva visita a Ses Canaletes. Els de Felipe Gornés van causar gran impressió en el seu pas per Sant Lluís, però els locals van ser mes efectius en els metres finals. En una primera part molt igualada i amb domini altern, el tant de Pepe Jorda en el minut 40 després d’aprofitar una passada de Pablo a l’esquena de la defensa li bastà als locals per marxar per davant a la mitja part (1-0).

La tornada de la caseta es complicà per als de Moyano, que en el minut 57 perdien un home per doble groga, Adria Torres era expulsat i als seus companys els tocava patir. El tècnic basc va moure la seva banqueta per donar més consistència al seu equip amb un menys, l’entrada de Bep i Coloma va donar mes treball a quadre lluisser que buscava defensar-se amb ordre i aprofitar una contra per sentenciar.

Els visitants per la seva banda, amb tota la responsabilitat per estar amb un home mes, no van trobar el camí correcte que els portés fins a la meta de Llorenç, que en les seves poques intervencions va estar a l’altura del que demanava el partit. Amb els albinegres bolcats sobre el camp rival i ja amb el partit tocant al final, el tant de Raul Previ al descompte otorgava els tres punts als locals (2-0)