Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 4 – 1 CE Alaior

Primera victòria a Ses Canaletes

Jornada 4, Sábado 07/10/2017 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
4 1
CE Alaior

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

Jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Alvaro Rotger, Gabriel Llabres, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Juan Orfila, Oscar Moreno, Frank Bonilla, David Morente y David Mercadal.

Sustituciones: Carlos Segui por Oscar Moreno (min.45), Nacho Mateo por Juan Orfila (min.55), Jonathan Perez por Antoni Vinent (min.67) y Carlos Stainer por Gabriel Llabres (min.87)

CE Alaior: David Huguet, Lluc Febrer, Sergio Pons, Angel Roman, Isael Andres, Gerard Fuguet, Pau Sans, LlorenÇ Ameller, Pau Fortuny, Juan Pulido y Jose Luis.

Sustituciones: Antonio Fernandez por Jose Luis (min.34), Jose Ojea por LlorenÇ Ameller (min.55), Salvador Roman por Angel Roman (min.66) y Jaime Alejo por Gerard Fuguet (min.77)

Goles: 1-0 Nacho Mateo (min 70), 2-0 Javier Zurbano (min 73), 3-0 Javier Zurbano (min 80), 3-1 Pau Sans (min 85) y 4-1 David Mercadal (min 88)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Antonio Andreu Rossello y Jose Juan Martin Lopez.

Tarjetas: Basilio Enrich (amarilla, min 13) y Oscar Moreno (amarilla, min 75) para el CCE Sant Lluis. Salvador Roman (amarilla, min 77) y Isael Andres (amarilla, min 82) para el CE Alaior.

Comentario:

No va ser gens fàcil el triomf de l’equip Regional davant el CE Alaior. L’equip de Elias Noval va acabar guanyant (4-1) però no les va tenir totes en la part inicial d’un encontre realment bo i ple d’alternatives en els primers 45 minuts.

Va poder avançar-se al marcador el quadre lluisser en els primers minuts però va topar amb Huguet i la defensa albinegra amb un xut de Toni Vinent que impacte en un núvol de cames i una rematada posterior de Bili, que es marxà alt per sobre de la meta visitant. El tècnic local, va donar entrada a alguns dels seus homes que encara no havien debutat en l’onze, la participació de Javi, David Morente i Basili a l’onze va donar energia a l’equip per treure uns tres punts molt importants.

Els de Pedro Palliser amb un Fuguet, el millor dels seus en atac, en pla punyal, donava molta feina a la defensa local. Un potent xut d’aquest, que Javi traguè amb els punys va ser el primer avís del CE Alaior. Poc després, Fuguet es medir en velocitat amb Bonilla al que va superar, per treure un altre tret que es marxà fregant el pal dret de la meta lluissera, els visitants a la contra portaven molt perill. En el tram final del primer temps, un servei de córner botat per Morente i que va rematar fora per molt poc Zurbano, va poder ser l’1-0 a un minut per la mitja part.

Després del descans, el tècnic asturià va donar entrada a Nacho per acompanyar Zurbano en substitució de Bonilla, una declaració d’intencions dels nostres. Els locals portaven el pes del partit davant un rival treballador i ordenat que deixava tot sobre el verd de Ses Canaletes. Però va obrir el compte el CCE, als 14 minuts de la segona part, una internada per banda dreta d’Oscar que de centre ras buscà, i va trobar, l’arribada de Nacho al primer pal, perquè aquest d’esperó enviès la pilota al fons de les malles, 1-0 i primer treball fet, obrir la llauna i posar-se per davant.

Només tres minuts després, una carrera de Zurbano a la qual no va arribar a la pilota acabà amb Huguet cometent un error en el blocatge, el davanter navarrès, a plaer només va haver d’empènyer el baló a les malles, 2-0 i terra pel mig . Però l’irreductuble equip de Pedro Palliser no estava disposat a rendir-se. L’extècnic lluisser va decidir moure el banc per acostar-se al marcador amb 15 minuts per davant. No obstant això, de nou Zurbano en el minut 80 posava la sentència i deixava vist per a sentència el partit (3-0).

Una tranquil·litat una mica fictícia perquè el quadre visitant tot i així no es va rendir i combinant alguna arribada a l’area amb els córners o faltes laterals va aconseguir reduir distàncies en el minut 85, en una rematada de Pau, després d’un error en el blocatge de Javi (3-1). Amb el temps complert, un servei de córner des del costat esquerre va ser aprofitat per David Mercadal per, de cap, posar el definitiu 4-1 al marcador i deixar la primera victòria en el caseller local.

Tres punts claus per seguir lluitant per accedir a semifinals. La propera setmana, diumenge 18:00 h. a Los Nogales, els de Noval s’enfronteràn al CD Migjorn, un equip complicat i alhora irregular que va ser capaç de vèncer el Penya Ciutadella com a local (2-1) i de caure com a visitant davant la UE Sami (5-0) en aquesta ultima jornada.

Els de Noval, que esperen recuperar alguna de les vuit baixes amb les que afrontà el partit contra el CE Alaior, hauran d’estar alerta davant que CD Migjorn es troberàn, la demostració que en aquesta competició Regional Preferent no hi haurà adversari fàcil.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es