PB Els Tamarells, aquest dijous sopar amb socis, i sorteig, a Portocolom (Ja som 1100)

PBET

CELEBRAM HAVER ARRIBAT A 1100 SOCIS

El proper dijous dia 20 a les 20h.30’ celebrarem un sopar amb socis en el Bar Sa Cova dets Ases a Portocolom. Entre tots els socis, sortejarem 8 viatges, amb entrada, pel partit de Lliga FC Barcelona – Vila-real (7 de maig) i 10 viatges, amb entrada, pel partit de Lliga FC Barcelona – Eibar (21 de maig). Entre els socis assistents farem un sorteig especial, un viatge amb entrada per a dues persones per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Vila-real.

El sopar serà de pamboli variat o “pepito”, beguda, gelat i cafè. El preu especial per a socis a 10 euros, i per no socis 12. Les places són limitades i és convenient fer reserva anticipada al telèfon 971-824878, indicant nom i número de soci. Apuntau-vos !!

La Junta Directiva

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es