Previa Lliga Regional Preferente Menorca, jornada 13

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
7ª posición, 11 puntos
2 - 1
UD Mahon UD Mahon
1ª posición, 24 puntos

Sábado 01/04/2017 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

.
El conjunt Regional Preferent torna a la competició. Després, de l?aturada marcada en el calendari el passat cap de setmana per l?equip de Micki Gomila, aquests tornen a Ses Canaletes per rebre el líder invicte de la competició, la UD Mahon.

Des de les 18.00 hores, els lluissers es mediran al conjunt de Juan Romero, que suma 10 victòries en tretze partits de lliga, units a tres empats que els deixen com el primer classificat, amb quatre punts més que el seu immediat perseguidor, la UE Sami, proper rival a domicili per als de Micki Gomila la propera setmana.

Després d?un partit amb dues cares en el seu últim envit davant el CE Ferreries i que acaba en victòria (1-3), els blaus arriben a la trobada amb la missió de retrobar-se amb el seu joc, davant un rival que a domicili s?ha mostrat com un dels més solvents de la competició. Abans de saltar a la pista, l?entrenador del lluisser, ha treballat tota la setmana amb pràcticament la plantilla al complet, tot i que alguns dels seus jugadors han treballat al marge del grup per recuperar-se de algunes molèsties físiques que els fan ser dubte per al partit.

Conscient de les dificultats per detenir un equip amb el potencial de la UD Mahon, els locals han de mostrar la fortalesa que mostren a casa per poder treure coses positives d?aquesta trobada i d?aquesta manera encadenar la segona victòria consecutiva i acumular tres jornades sense conèixer la derrota.

RD

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es