Crónica Preferente: UD Mahon 2 – 1 CCE Sant Lluis

Jornada 4, Sábado 14/01/2017 - 16:30 h
UD Mahon
2 1
CCE Sant Lluis

Campo: San Carlos-Maó
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

UD Mahon: Antonio Manuel Lopez, Sergio Riudavets, Octavio Orfila, Jose Cardona, Luis David Martinez, Pedro Rafael Clavijo, Santiago Cabiro, Tiago De Oliveira, Joan Coll, Jaime Clavijo y Miguel Angel Martinez.

Sustituciones: Javier Lacueva por Tiago De Oliveira (min.54), Jonathan Perez por Santiago Cabiro (min.64), Ivan Andreu por Jonathan Perez (min.68) y Joan Guerrero por (min.83)

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Carlos Segui, Julian Garcia, Alvaro Rotger, Jose Angel, Basilio Enrich, Antoni Vinent, Miguel Angel, Javier Zurbano, Othman Boutajbirt y Alberto Salvador.

Sustituciones: Jose Manuel por Miguel Angel (min.30), Pedro Cardona por Julian Garcia (min.63), Juan Orfila por Jose Angel (min.63) y Ricardo William por Antoni Vinent (min.64)

Goles: 1-0 Pedro Rafael (min 59), 2-0 Santiago Cabiro (min 61) y 2-1 Alvaro Rotger (min 84)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual. asistido por Luis Grande Mercadal y Candido Lucero Sanchez.

Tarjetas: Pedro Rafael (amarilla, min 35) y Tiago De Oliveira (amarilla, min 44) para el UD Mahon. Basilio Enrich (amarilla, min 4), Alvaro Rotger (amarilla, min 36), Jose Manuel (amarilla, min 53), Julian Garcia (amarilla, min 58), Alberto Salvador (amarilla, min 68) y Carlos Segui (amarilla, min 70) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Tres minuts d?encert maonès en va tenir prou als de Romero per deixar els tres punts a San Carlos i evitar que els nostres traguessin alguna cosa positiva del feu unionista. Clavijo al 59 i Cabiro al 61 van posar en un obrir i tancar d?ulls el 2-0 per als locals, però, els de Micki Gomila tot i intentar-ho fins al final no van aconseguir igualar el partit.

En una primera part on els visitants es trobaven còmodes amb i sense pilota, els lluissers anaven demostrant que venien decidits a fer un pas al capdavant com a grup, i tant que ho van fer. El tècnic lluisser va presentar un onze amb variants per sorprendre el conjunt manès. La recuperació de Migue Coll, després d?un llarg temps allunyat dels terrenys de joc per lesió, li donava un lloc al centre del camp, la dupla que formava amb Basili Enrich va ser del millor del partit, igual que l?aportació del porter Victor, que tot i estar en tat juvenil de primer any, aporta personalitat i seguretat sota pals.

La primera part no va tenir un dominador clar, encara que els locals van ser els que més van intentar apropar-se al àrea rival. A l?equador de la primera part, el CCE va demostrar que anava de debò, una ocasió errada per Zurbano va poder ser la cirereta a una primera part en la qual els de Ses Canaletes van estar ben col·locats en tot moment, i amb el partit controlat, sense deixar maniobrar als grocs.

Als pupils de Romero no els valia l?empat, pel que si volien vèncer havien de pujar un pisto la intensitat en el seu joc. El tècnic lluisser va advertir als seus que quinze minuts de nivell li podia donar al seu equip l?avantatge que buscaven des de l?inici. No obstant això en el minut 59, Pedro Clavijo de lliure directe va anotar el 1-0 que posava en peu a San Carlos quan començava a dubtar de la victòria local. A partir d?aquí, els locals es van fer els amos de la pilota, en donar els nostres prioritat a l?atac que la defensa. Fruit d?això, en el 61 Cabiró anoto el 2-0, excessiu càstig en tan poc espai de temps.

Amb el CCE bolcat, sense res a perdre, els de Romero van poder sentenciar a la contra, però a força d?insistència i ímpetu va saber l?equip lluisser ficar-se al partit a cinc minuts del final. álvaro de fort xut des de l?exterior de l?àrea va batre al porter local Antonio per posar mes inquietud als locals i a la seva parròquia. Els visitants, en els últims instants del partit, es van anar amunt a la recerca d?una heroïcitat i van fer treballar als de Romero que van aconseguir deixar els tres punts al seu caseller.

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es