Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 2 CD Menorca

Tres punts que volen de Ses Canaletes

Jornada 4, Sábado 16/01/2016 - 17:00 h
CCE Sant Lluis
0 2
CD Menorca

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Carlos Segui, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Juan Sola, Isael Andres Martinez, Isaias Pons, Jose Luis Soret, Julian Garcia, Zouhir Essounani y Alberto Salvador.

Sustituciones: Francisco Carmona por Carlos Segui (min.50), Guillem Sintes por Juan Sola (min.65), Antonio Sanchez por Julian Garcia (min.75) y Jose Miguel por Zouhir Essounani (min.75)

CD Menorca: Raul Ameller, Ismael Segui, Luis Cardoso, Omar Gomez, Marc Urbina, Marc Fuster, Sergio Lupon, Ricard Cloquells, Iñaki Mateo, Juan Pons y Victor Finestres.

Sustituciones: Javier Jorge por Marc Fuster (min.80), Luis Van-walre por Ismael Segui (min.87), Jordi Espinar por Sergio Lupon (min.87) y Pedro Guarino por Iñaki Mateo (min.88)

Goles: 0-1 Juan Pons (min 15) y 0-2 Iñaki Mateo (min 56)

Árbitro: Pedro Jose Manzano Martinez. asistido por Xavi Torras Cubas y Candido Lucero Sanchez.

Tarjetas: Zouhir Essounani (amarilla, min 79) para el CCE Sant Lluis. Sergio Lupon (amarilla, min 51), Luis Cardoso (amarilla, min 88) y Victor Finestres (amarilla, min 89) para el CD Menorca.

Comentario:

En un partit marcat per les fortes ratxes de vent que van assotar durant el dissabte l’illa, el CD Menorca va fer que els tres punts van volar cap a Maó en un dels partits queobria la quarta jornada de Lliga Regional.

El conjunt de Tolo Rossello va ser molt més efectiu que els nostres i va saber aprofitar les poques ocasions que va tenir el partit. Un parell de pilotes al pal entre els dos equips a banda dels gols van ser les úniques accions ofensives de perill que va poder veure a l’espectador.

El tècnic local, aconseguia recuperar alguns efectius en comparació amb el partit de la setmana anterior que va fer que pogués posar un onze on alguns jugadors van recuperar la seva posició habitual, el debut de Javi sota pals va ser una altra de les novetats de la trobada que va començar amb els dos equips intentant sobreposar-se a la força del déu Èol.

Contínues impreciones dificultaven la circulació i un joc continu en els dos equips, que a poc a poc veien com havien de passar a un pla b per sobreposar-se a les inclemències metereològiques. El va entendre millor l’equip blaugrana que buscava jugades ràpides per evitar errors i perdudes que poguessin ocasionar contraatacs locals. Els minuts anaven passant i bastant feien dels 22 que estaven sobre la gespa per intentar jugar una mica la pilota.

El partit va començar a prendre rumb cap a la capital a partir del minut 15 després de superar Joan Pons a Javi en una acció on el centre de Nacho deixa al golejador en immillorable situació per marcar. Els de Moyano, seguien intentant trepitjar l’area blaugrana però les contínues impreciones en els metres finals impedien posar a prova el porter Raul. A poc a poc els locals van anar trobant un punt més d’intensitat per rondar la zona de finalització, però, el gol de l’empat no arribava.

Just començar el segon temps, ensurt al cos per als lluissers, quan Nacho de cap va enviar la pilota al travesser només iniciar-se aquest segon acte. Poc després, Nacho aconseguia posar mes terra de per mig, després de rematar una falta botada pel blaugrana Isma que posava el partit molt difícil per als locals. Tot i que el partit se’ls posava mi costa amunt, el CCE tregué la força habitual per almenys aconseguir marcar aviat per intentar la remuntada, un parell d’arrencades de Zou i Pepe donaven anims als seus que seguien sense estar fins als metres finals.

Ja en els minuts finals, una pilota a la fusta del visitant Fuster va poder ser la sentència definitiva a un partit on els de Moyano van voler però no van poder contra el rival i la força del vent.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es